Reklama

Reklama

Expanze - Série 2

(série)
Trailer 1
Sci-Fi / Drama / Mysteriózní
USA, 2017, 9 h 18 min (Minutáž: 41–48 min)

Předloha:

Daniel Abraham (kniha), Ty Franck (kniha)

Kamera:

Jeremy Benning

Hrají:

Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Frankie Adams, Florence Faivre, Shawn Doyle, Shohreh Aghdashloo, Thomas Jane, Nick E. Tarabay (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V druhé sezóně se napětí mezi všemi stranami i nadále zvyšuje, čímž se posádka Rocinante dostává do ještě riskantnější situace. Protomolekula ohrožuje bezpečnost celé sluneční soustavy, zatímco ona velká konspirace, jež vedla k jejímu uvolnění, začíná být odhalována. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně mi druhá série přišla ještě lepší než ta první. Mnohem větší prohloubení postav a také složitost i zábavnost nabrala na obrátkách. Dokonce i Steven Strait (jako James Holden) nepůsobil jako úplně dřevo (tak jako v první sérii). Jeho štafetu v podobě nejmíň přesvědčivé postavy převzala Frankie Adams (Bobbie Draper), která mi vůbec neseděla a její drsnou marťanskou mariňačku jsem jí fakt nežral. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti z vás, kteří nezvládli prvních pár dílů 1.s. a zapíchli to (což se jim ale paradoxně na 2.str. nedivím z důvodů např. nepřílišného zaujetí danou látkou apod.) udělali velkou blbost. Bez legrace. Je to pořád ten stejný (naštěstí) tv s., ale z poněkud komornějšího rázu jsme se hned v 1.díle 2.s. dostali konečně na Mars, kde obyvatelé sní o dni, kdy bude zelený a se šmolkově modrou oblohou. Já se jim samoz. nedivím, ale až tohle nastane, Mars přestane býti pro mě Marsem. Z pochopitelně classických důvodů onoho SF romatismu, který tak nádherně sepsal Ray Bradbury. Dále tu máme všeho ještě více...akce, pletich a vše jest o 100% vytuněno. V 50% této série nastupují neskutečně kulervoucí záběry na Jupiter, Ganyméd a zaskočí do záběru i Io. Já už tam čekal jen ten Monolith.;-) Vskutku. Takovýto výrazný posun (přesto, že se navazuje přesně tam, kde se přestalo) ihned od 1.dílu 2.s. jsem snad ještě u SFíček seriálového typu, nezažil. Rozdíl je dle mého opravdu velký. Autoři se zřejmě rozhodli část diváctva ukolébati ze zpětného pohledu relaxační:) 1.s. a pak jim narvali nekompromisně do hlovy toto. Esli to tak půjde dál, nebude mi stačiti max. možné hodnocení. To se uvidí. Special quest star...jakýsi hybrid co vypadá jako Asimovův robot šmrncnutý Tronem legacy.;-) Dobrý nápad byl též s počtem dílů na sezonu. Ani moc, ani málo. Takový počet 13 dílu/s by rozhodně např. STSNW, pomohl. P. s. absolutně žeru ty rotační kulomety (aspoň to tak vypadá) co mají zdejší lodě a atomové rakety. Zdravím Pozemsko-Romulanskou válku.;-) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je uplně jiné kafe. Karty jsou na stole a děj se sune vpřed solidním tempem. Celá zápletka navic (konečně) dostala smysl. Bohužel v polovině řady tempo poleví a začne se vytrvale žvanit (většinou o nesmrtelnosti chrousta = nic co by posunulo děj). Ke konci zase chytí druhý dech a 20 miut před koncem řady máme 3 rozjeté linie které je třeba ukončit... prostě mazec. Na kecy není čas. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší vesmírný seriál co tady teď máme. Kvalita má vzestupnou tendenci a druhá řada směle překonává tu první. Malinko chybí detektivní linka, tu ale nahrazuje mysteriózní odhalování modrásků. Dost prostoru získává Ganymedes i Mars a Venuše v závěru příjemně překvapí. Nehorázná pecka. Snad si udrží své kvality. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je možná ještě o chlup lepší, než první. Předem se omlouvám, ale chci psát o něčem jiném. Je to už ve většině akčních filmů nebo seriálů. Ve snaze vyrovnat se ve všem mužům je žena prezentována jako velitelka vojenských oddílů, šéfka týmu kriminalistů nebo nejdrsnější členka nějaké bandy, která svými pastelkovými ručičkami zmlátí každého chlapa. Nemůžu se s tím vyrovnat. Žena je pro mne ztělesněním krásy (a to nejen tělesné), ladnosti. Je nositelkou života, proto se má chránit a bránit. Co je špatného na tom, když žena zůstává doma, stará se o děti a domácnost? Naprosto odmítám, že se jedná o urážlivý sereotyp! Rovnoprávnost žen a mužů nespočívá v tom, že budeme stejní, ale naopak že budeme rozdílní a vzájemně se budeme doplňovat. Milé ženy, opravdu chcete vypadat jako seržantka Draperová, velitelka jednotky marťanských mariňáků? Pokud ano, tak já se toho nemíním účastnit a mladých lidí je mi úpřimně líto, v jakém světě budou žít. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama