Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miller odhalí důležité informace schované v datakostce. (Prime Video)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uspokojivy diel s par WTF momentami. Jeden z nich spomenul kolega nizsie. ;) Pan detektiv mal celkom na male, ale nakoniec precital hlavnu stopu a zaver bol presne to, co som ocakaval, ked som zbadal prvu reakciu sefky. Uvidime, co s podobnym cipom spravi "guverner" Tycho. Moze byt, ale dufam, ze podobne preslapy sa uz opakovat nebudu. Kleslo by to totiz na uroven tuctovych hlupuckych sci-fi pocinov, ktorych su tu priehrstia. Trosku bije do oci, ze jediny prezivsi hned dvoch katastrofalnych udalosti, ktore hrozia ohrozit mier, sa len tak prevazaju vesmirom a nechaju veci eskalovat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pokiaľ minule začali Millerovi veci dochádzať tak tentokrát si už rozhádzané puzzle dokázal pomerne presne zložiť. Prostriedkom bol ako inak nejaký záhadný čip s dôležitými informáciami. Uspokojivá epizóda, ktorá pôsobí ako posledný pomalší nádych pred silnými epizódami finálnymi. Poteší úvodné "balenie" meteoritu na prevoz rozheganou loďou s rozheganou posádkou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem psal dříve, epizody s pomalejším tempem mi vůbec nevadí, pokud mají, co říct, ale tentokrát jsem měl pocit, že bych se bez tohoto dílu obešel. Millerův pokec s Dawesem a jeho následná záchrana v poslední chvíli mě nenaplnily žádným nadšením a události na stanici Tycho mě taky nepřesvědčily. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, a tady s tím seriálem končím, tohle asi není pro mě. Další nudná epizoda (tentokrát dokonce nudnější než obvykle), která se v ději opět moc nehne, z postav mě stále nezaujala ani jedna, atmosféru ani napětí to nemá, přibývá nelogičností jak v chování postav, tak ve fyzice (viz. komentář uživatele Lokutus) a doteď mě nezaujal ani děj. Tak proč to sledovat dál a marnit tím čas, když mě to stejně asi nikdy nechytne... Slabé 2* ()

Reklama

Reklama