Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S pomocí Freda Johnsona a bojovníků SVP se Miller, Holden a posádka Rocinante vydají na nebezpečný zátah ve snaze najít informace o záhadné protomolekule. Na Zemi se Avasaralaová dozvídá důležitou pravdu o Fredu Johnsonovi. (Prime Video)

Recenze (4)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajuca cast. Akcia hodne vypata a zaver trosku s "horucou hlavou" ako sme zvyknuti u podobnych "drsnych" typkoch ako je nas pan detektiv. Zatial na Zemi politicka okolo seba buduje urcite zdanie a uvazuje v sirsich suvislostiach. Pathviezdie je mozno trosku nadsadene tym adrenalinom, ale zabavnost a atmosfera dielu si ho myslim zasluzia. ;) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejak takto akčne som si predstavoval finále prvej série a tak trochu prvé dva diely série druhej beriem ako keby boli záverečnými tej prvej. Ale to sú iba prázdne reči. Dostáva sa nám solídnej vesmírnej bitky a na konci sa dočkáme pomerne prekvapivého rozuzlenia, kedy začneme konečne chápať, o čo tu v skutočnosti ide, pretože nám (aj hlavným postavám) to objasní niekto, kto doteraz najviac ťahal za nitky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda se mi líbila, ale druhá byla ještě o třídu lepší. Kvalitní atmosféra zůstala, napětí přibylo, ale hlavně došlo na pořádnou akci včetně souboje vesmírných plavidel. Útok na stanici Spin byl dobře natočený, a když jsem připočítal politické tahy Chrisjen Avasaraly, o pěti kouscích bylo rozhodnuto. ()

Reklama

Reklama