Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po návratu na Tycho se Holden a Miller střetnou ohledně toho, jak zátah proběhl. Naomi a Alex se mezitím jinými způsoby vyrovnávají s posttraumatickým stresem z incidentu. Holden a Amos vyslýchají vědce bez emocí. Avasaralaová kontaktuje nepřítele, aby utvořila nečekané spojenectví. (Prime Video)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov epizódy Static zodpovedá aj jej tempu. Čo nemyslím vôbec v zlom, po akcii totiž prichádza ukľudnenie a to so sebou prináša aj zopár zaujímavých dialógov. Miller je zásadový chlap, nedalo mu to a je z neho zase detektív, zhadzuje strnisko a upgraduje starý účes na ďalšiu úroveň. Či by chcel vyzerať ako Hamšík? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozí akční epizodě byl třetí díl hodně poklidný, a protože mě opravy Rosinanty nemohly bavit příliš dlouho, uvažoval jsem jen o třech hvězdičkách, pak ale Amos použil mozek (!!), což mě zaujalo, zmátl mě Miller a čekám s čím přijde Chrisjen Avasarala, takže 4*-. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martansky Spec-OPS team sa utuzil a je plny adrenalinu rozprasit Zem. Politicka zo Zeme riskla ziadost o pomoc a dostala ju od sefa Tycho-Station. Na nej zatial plataju martansku fregatu a poslali horliveho pana detektiva kade lahsie. Ten prakvapujuco prisiel s dost drsnym napadom. Zajaty vygumovany vedec odhali nove bliziace sa nebezpecenstvo - neznama entita z Erosu zrejme komunikuje a odpocitava. Opat zabavny i ked pomalsi diel. ()

Reklama

Reklama