Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka Rocinante učiní hrůzný objev, což rozpoutá něco, co nedokážou pochopit. Bobbie učiní rozhodnutí, které změní její budoucnost a přetvoří její minulost, zatímco Avasaralaová konečně kontaktuje nepolapitelného Jules-Pierra Maa. (Prime Video)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa blíži finále, tak hustne atmosféra. Dokonca to zachádza tak ďaleko, že postavy menia strany a ten, kto vám bol nesympatický vám začína byť sympatický a naopak. Napríklad Holden a hromotĺk z našej obľúbenej posádky už začínajú svojimi rozhodnutiami poriadne liezť na nervy, taký Holden vo svojej novej drsňáckej póze to príliš nezvláda a nechá umrieť postavu, ktorá by im mohla značne pomôcť. Prekvapivo na to nikto nereaguje. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože bylo i tentokrát v běhu několik dějových linií, včetně dění na Ganymedu a Venuši, to nejzajímavější se podle mě odehrávalo na Zemi. Bylo vidět, že je Bobbi pořádná tvrďačka, zatímco jiným by aklimatizace zabrala několik týdnů, ona už sprintovala jako velmi schopný pozemšťan. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nam martanka nakoniec "prebehla" a pri tom rozbila aspon jeden par "cifernikov". ;) Mao si kladie podmienky a zatial na Ganymede sa toho riadne zomlelo. Experiment sa potvrdil a zda sa, ze si volne beha po povrchu. Zatial nasa posadka sa sprava ako v B-ckovom filme. Zvlast v samom zavere, co ma dost vyrusuje a dufam, ze to nebude v tomto duchu pokracovat. Idealisticky a precitlively Holden nebol Boh-vie co, ale aspon sa dala pochopit jeho motivacia...teraz tomu tak uz nie je. Pozemsky vyskumny modul mal tu cest svojou poslednou sondou ziskat aspon par sekundovy zaber povrchu Venuse v mieste dopadu a ze nam to pripomina etericku modru z Erosu. Uvidime, ako sa s tymto nalozi, je to rozohrane na viacerych frontoch. ()

3k7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

11. díl -> SPOILER: Nechají zemřít doktorku, která by jim mohla říct více informací, kvůli kterým tam cestovali...To je tak hloupý detail, který totálně rozbije logiku celého seriálu, že mě tento seriál čím dál více rozčiluje, ale vždycky mě něco donutí se podívat na další díl...Jen proto, abych věděl, jak to skončí, ale celkově se na to už nechci dívat. Další hloupý detail. Všechny postavy už vědí, že základna na Ganimédě je odsouzená k zániku a přesto se mají důvod rozdělit. Zase to jde proti logice. Posledních několik dílů je takových, že 75% seriálu je úplně super a pak nějaký detail, který ve finále udělá 25%, totálně rozkope zbývajících pevně postavených 75% jako domeček z karet...Fakt nerozumím, proč tvůrci seriálu dělají takové přešlapy. ()

Reklama

Reklama