Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezitím, co Země plánuje trik, jak získat výhodu ve válce s Marsem, Anna má problémy přesvědčit Sorento-Gillise, aby udělal správnou věc. Avasaralaová a Bobbie nacházejí útočiště na palubě Rocinante. (Prime Video)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Expanse si občas zaslúži aj plný počet a tak budem konečne aj ja štedrý. Ono sa v podstate prvý krát udeje niečo, na čo sa tešíme, respektíve čoho sa bojíme od prvej epizódy celého seriálu. Máme to teda tu, neprebehlo to bez komplikácií a každý sa môže postaviť na koho stranu len chce, podľa sympatií. Vymyslieť dejovú líniu na Io bol myslím super nápad a začíname prehodnocovať aj samotného "diabla č.1", Jeana Pierra, ale vlastne už dlhšie vieme, že ním je niekto iný. Politikárčenie tu dosiahlo asi svoj seriálový vrchol a je tak realisticky stvárnené, až z tých paralel so skutočným svetom mrazí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu lhát, našel jsem si ve třetí epizodě záležitosti, které nebyly úplně dokonalé, do toho už byla Bobbina zase namachrovaná tak, že se jí ramena téměř nevešla do futer, jenže to všechno byly jen nepodstatné malichernosti. Důležité bylo, že mě děj bavil, příběh měl vnitřní logiku a nepostrádal ani kvalitní atmosféru a napětí. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně dochází k prolínání dějových linek, které jsme sledovali předchozí dvě série. Mám z těchto setkávání radost, protože v Expanse je spousta silných charakterů a v každé linii si člověk našel svého favorita, takže jejich vzájemná interakce přináší zhutnění děje. Navíc je jasné, že zájmy jednotlivců jsou protichůdné, takže třecí plochy rozhodně zaskřípají. Fackovaná v podání Amose a Bobby už byla na spadnutí, tak snad se příště bude míň intrikařit a příjde i nějaké to poplácání někoho po hubě. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martanske first response strike zbrane sa podarilo zlikvidovat. Vybrali si vsak vysoku dan. Zatial si to politicka, len co sa spamatala s otrasu, z kazdy z posadky snazi "vyrikat". Zeby Mao-a nakoniec mala Mei rozcitlivela? Dal prikaz k zastaveniu projektu. Vsetkym nam je jasne, ze pan vedec sa nenecha niecim takym odradit, je to diagnoza. Treti diel, kedy o strane Marsu nevieme prakticky nic, len hovorime o nom len o akejsi tretej, hoci technicky vyspelejsej, tretej strane. Tentokrat sme sa nedostali ani na Tycho. Stanica ma sice tiez svoju vzorku protomolekuly, ale pride mi strasne naivne, ze by s nou vobec pri svojom rozpocte a vybaveni boli vobec schopni nejak pracovat. ()

Reklama

Reklama