Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rocinante se ujme raněných marťanských vojáků výměnou za zásoby. Avasaralaová bojuje s tím, jak poslat dál klíčový důkaz, a to i přesto, že se ukrývá. (Prime Video)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo tretej série je neporovnateľne svižnejšie ako predchádzajúcich dvoch, čo ale vôbec neznamená, že je to abnormálnym zvýšením porcie akcie, ale najmä tým, ako všetko vyeskalovalo. Takže už vieme, prečo bola do deja zakomponovaná Anna a jej úloha ma teda vážne prekvapila. Postavy musia improvizovať a ich rozhodnutia sú logické a inteligentné (niet divu, keď scenárista potrebný čas má) a sledovať rozhovory, v ktorých sa promptne rozhodujú pre nasledujúce kroky je radosť sledovať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrté epizodě se ve mně nesměle vzmáhá naděje, že sleduji zatím nejlepší řadu seriálu. V ději nechyběla akce, ale tvůrci naštěstí nezapomněli ani na politické pozadí, které mě baví od úvodního dílu. Mám neodbytný pocit, že s přibývajícími epizodami roste kvalita, v jiných seriálech to bývá spíš obráceně. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Zemi, naivka s darom pisat predala politickej babke "slova storocia" a ten naockoval zvysok sveta, ze Mars si zasluzi po prstoch. Zaroven vsak obdrzala nahrate priznanie od Errinwrighta. Pri jej naivite vsak netusim, ako by to mohlo pomoct. Zatial nasa posadka pri doplnovani zasob z vesmirnych "trosiek", najde par martanskych rekrutov a po mensom zadrheli ich poslu so spravou od politicky spat k martanskym lodiam. Zatial "neonovy" chlapcek rozobral cloveka a Mao je rad, ze na projekte sa bude moct pokracovat, kedze je s protomolekulou previazany. Mierny nadpriemer, ale zabavny. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gunny: "Tak jo, dám ti šanci, protože si mladá a blbá, ale miř tim na mě ještě chvíli a seberu ti to."..................... Amos: "Kurva.... du pozdě?" To bylo absolutně nejlepší. ()

Reklama

Reklama