Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po Praxově dceři se blíží ke konci. Podřízení admirála Southera plánují vzpouru na palubě Thomase Prince. (Prime Video)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme tam, kde sme skončili a ženieme sa razantnými krokmi vpred. Napätie v kabínach a na mostíkoch každej vesmírnej lode eskaluje, kedy sa predstavitelia tej-ktorej strany nedokážu dohodnúť na tom, ako reagovať na situáciu nepriateľa, ktorý sa tiež nedokáže zhodnúť na tom, čo bude najlepšie podniknúť v danom momente. A ten záver ma presvedčil opäť o plnom hodnotení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám moc rád dojemné příběhy, a ten Naomin vyzníval trochu falešně, skoro jakoby jí chtěl scénárista vrátit jedním tahem její původní gloriolu, ale ani to mě nepřesvědčilo, abych ubral hvězdičku. Všechno ostatní totiž fungovalo dokonale a já jsem si to fakt užil. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fascinuje mě, že je tohle teprv pátá epizoda a už fakt nevím kam dál ta kvalita může jít, naprosto parádní díl s akorát jedním hluchým místem - rozhovor Naomi s Holdenem. Závěr epizody mi přišel, že by klidně mohl být cliffhangerem konce řady, ale nás ještě čeká dalších 8 (!!) epizod. Jsem hodně zvědav co bude dál. ()

Reklama

Reklama