Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka Roci prozkoumává podivnou protomolekulovou ruinu na mimozemské planetě. Bobbie se vypořádává s civilním životem na Marsu. Drummerová a Ashford bojují s pirátstvím v Pásu. (Prime Video)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica epizódy načrtáva, čo sa zhruba odohralo medzi koncom tretej série a začiatkom štvrtej. Pričom ma prekvapilo, že práve tieto udalosti, prvé prieskumy nových svetov, nie sú predmetom prvých častí novej sezóny. Zrejme ubehol už relatívne dlhší čas. Na druhú stranu sme ale hneď v rozbehnutom deji s jasne rozdanými kartami a druhá polovica nám ukáže to, na čo sme sa tak tešili. Novú obývateľnú planétu v inej slnečnej sústave. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda čtvrté sezóny mě zpočátku zaskočila. Chvíli jsem měl pocit, že mi v předchozí řadě uniklo finále, nebo jsem prostě sklerotik. Postupně mi ale docházelo, že někde mimo zájem tvůrců došlo k podstatnému vývoji situace, se kterým se teď budu seznamovat za pochodu. Každopádně šlo o velmi slušný začátek. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo konečně ono! Těch 49min. uplynulo, jako nic. Celá episoda v sobě měla to, na co 3.s. potřebovala 13 dílů. A už vím, proč mě předchozí řada tak nebrala, nepřítomnost nyní už Generální Tajemnice SN. Bez ní je u mě tento tv s. poloviční. Zvláště ta její vulgárnost, to mě pořád trochu šokuje. :) Ta mě v podstatě táhla celou 1. a 2.s. spolu s drsňákem Janem. Ji a Amosovi bych dal spin-off. ;-) To by bylo. Plus, mnoho vesmírných záběrů, ze kterých jsem byl paf už od 1.s. Mix Interstellaru a BSG v.2.0 Snad se to nepokazí. Začátek je totiž velmi, velmi navnazující. P. s. při náhle katastrofě s přistávacím modulem jsem málem dostal infarkt, jak jsem se lekl. To bylo fakt náhlé. Special quest star...jakýsi podivný roj, který mi zase připoměl jedno z nezapomenutelných děl od dalšího mistra SF Stanislava Lema, Nepřemožitelný. Esli bude míti 4.s. i takový ´´konec´´ tak to bude náser. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nove neprebadane planetarne systemy a je jasne, ze ich pred zvedavcami, ci zufalymi ludmi od prstenca neudrzite. Belters, stale hrdi az nacionalisticki, cast martanskej armady vo vysluzbe a Holden s jeho tymom na novej misii povereny Avisaralou. Opat s Millerom v zavese. Zatial v "Novej Zemi" je v zavere novinkou okrem "neprijemneho hmyzieho prekvapenia" aj nastvany poverenec zo Zeme. Trosku v tom uz vidim monzu liniu vo vztahoch a dufam, ze to nebude stereotyp, ktory tak trochu tusim. Zaujimavy, avsak nicim vynimocny otvarak. Stale vsak mierny nadpriemer. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice solidní úvodní epizoda, je skvělé, že jsme se konečně podívali taky zase jednou na Mars, Naomi přistála a vstoupila poprvé v životě na nějakou planetu, zápletka tam vypadá zatím zajímavě, cameo Millera vždy potěší a tak jediné, co mi vyloženě vadilo, bylo až přehnané Chrisjenino nadávání - jako by si tvůrci řekli "tuhle postavu mají diváci rádi kvůli její prostořekosti, proto teď musí fuckovat v každé větě!" ()

Reklama

Reklama