Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Ilusu se objeví nová mimozemská hrozba, zatímco Naomi bojuje se zdravotními problémy způsobené planetou. Bobbie pátrá po pohřešované osobě na Marsu. Avasaralaová čelí nové výzvě v OSN. (Prime Video)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci konečně alespoň naznačili nové politické intriky a manipulace na vysoké úrovni, měli by se do toho ale opřít pořádně, rád bych zas viděl Chrisjen Avasaralu v jejím živlu. Situace se na nově kolonizovaném území zkomplikovala hned ve dvou směrech, a to je jedině dobře, tady to na žádnou stagnaci nevypadá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme tam, kde sme skončili minule, ale našťastie začína byť jasnejšie, kam sa hýbu udalosti na Marse a ich vývoj môže byť veľmi zaujímavý. Na Ilse, respektíve Novej Terre, hustne atmosféra z toho dôvodu, že istý Pozemšťan má dojem, že mu to tam celé patrí. A okrem toho tu samozrejme máme aj onen artefakt, aký nás zo všetkého v štvrtej sérii zaujíma najviac. Pás je už druhý diel odstavený na druhú koľaj. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pffff, Amos beroucí si generátor stylem žáka ZŠ "ty si se svou hračkou nehraješ, takže si ji beru já" byl hodně slabej moment, stejně tak nevím proč bych měl fandit všivým Belťákům co chtěli zaútočit na naše Earth boys, navíc jsem hodně zvědav kdo sestřelil ten transport v prvním díle, jestli Belt, tak si hoši opravdu nic jiného nezaslouží než kulku:) Dění u Alexe a Jimba tentokrát celkem o ničem, Draper a její unesený synovec jakbysmet, začíná to hodně upadat a já jen doufám, že to není nějaký trend zbytku řady... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama