Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napětí na Ilusu dosahuje bodu varu a Holden odhaluje tajemství. Avasaralaová debatuje s Nancy Gaovou, a to v době, kdy nouzová situace na Roci donutí Alexe a Naomi přejít k akci. (Prime Video)

Recenze (5)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu mě se*e, že stále fandím v podstatě akorát Murtrymu a všichni ostatní můžou jít klidně do perdele s tím svým liberálním přístupem - teroristé zabijou 20+ lidí a blb Holden a spol. jsou na straně té lůzy, fakt paráda...:) I když se seriál snaží smazávat rozdíly mezi tím kdo je dobrý a kdo je špatný, já mám stále jasno. Taky mi vadí Avasarala, prostě její postavu pozměnili, není tak bezprostřední jako v předchozích řadách, tady ji prostě dělaj přehnaně drsňáckou za neustálého používání slova "fuck", přičemž to ve většině situací působí prostě nepřirozeně vzhledem k její postavě z předchozích sezón... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože mi Holdenem řízená diskuze mezi znesvářenými stranami silně připomínala stupidní pořad kotelnice Jílkové "Máte slovo", a byla tedy úplně zbytečná, většina epizody dosáhla dosavadního standardu čtvrté sezóny. Chrisjen Avasaralu bych rozhodně uvítal v našem premiérském křesle, ta by z nás udělala do měsíce světovou velmoc:-) 4*- ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady mě nebavila jen jediná věc. Politický kecy. Toho máme v dnešní době až až a tohle nebylo ani vtipný jako u nás nebo na Slovensku. Zkrátka žádnej bizár, nad kterym by se dalo aspoň pousmát. Toť jediná nudná část. Zbytek byl opět moc fajne. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria sa každou časťou zlepšuje, v každej dejovej línii sme už dospeli do bodu, kedy postavy musia konať pod tlakom a ide o život(y). Plné hodnotenia si ale, dúfam, nechávam až na druhú časť série, prípadne až na záver. Epizóda číslo 5 samozrejme končí poriadnou namotávkou a musíte si ihneď pustič ďalšiu časť. Skrátka sa to v päťke hemžilo katastrofami a dočkáme sa aj operácie, ktorá pripomenie tú v Master and Commander. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama