Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napětí na Ilusu dosahuje bodu varu a Holden odhaluje tajemství. Avasaralaová debatuje s Nancy Gaovou, a to v době, kdy nouzová situace na Roci donutí Alexe a Naomi přejít k akci. (Prime Video)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria sa každou časťou zlepšuje, v každej dejovej línii sme už dospeli do bodu, kedy postavy musia konať pod tlakom a ide o život(y). Plné hodnotenia si ale, dúfam, nechávam až na druhú časť série, prípadne až na záver. Epizóda číslo 5 samozrejme končí poriadnou namotávkou a musíte si ihneď pustič ďalšiu časť. Skrátka sa to v päťke hemžilo katastrofami a dočkáme sa aj operácie, ktorá pripomenie tú v Master and Commander. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože mi Holdenem řízená diskuze mezi znesvářenými stranami silně připomínala stupidní pořad kotelnice Jílkové "Máte slovo", a byla tedy úplně zbytečná, většina epizody dosáhla dosavadního standardu čtvrté sezóny. Chrisjen Avasaralu bych rozhodně uvítal v našem premiérském křesle, ta by z nás udělala do měsíce světovou velmoc:-) 4*- ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu mě se*e, že stále fandím v podstatě akorát Murtrymu a všichni ostatní můžou jít klidně do perdele s tím svým liberálním přístupem - teroristé zabijou 20+ lidí a blb Holden a spol. jsou na straně té lůzy, fakt paráda...:) I když se seriál snaží smazávat rozdíly mezi tím kdo je dobrý a kdo je špatný, já mám stále jasno. Taky mi vadí Avasarala, prostě její postavu pozměnili, není tak bezprostřední jako v předchozích řadách, tady ji prostě dělaj přehnaně drsňáckou za neustálého používání slova "fuck", přičemž to ve většině situací působí prostě nepřirozeně vzhledem k její postavě z předchozích sezón... ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady mě nebavila jen jediná věc. Politický kecy. Toho máme v dnešní době až až a tohle nebylo ani vtipný jako u nás nebo na Slovensku. Zkrátka žádnej bizár, nad kterym by se dalo aspoň pousmát. Toť jediná nudná část. Zbytek byl opět moc fajne. ()

Reklama

Reklama