Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden a Fred se vypořádávají s infiltrátory na Tycho. Drummerovou dožene její minulost. Amos se vrací do Baltimoru. Vyšetřování Alexe a Bobbie na Marsu vede k nebezpečným vojákům. (Prime Video)

Recenze (5)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalý build-up, ale ne utahaný. Myslím si, že vývoj postav je stejně důležitý jako vývoj děje. A je rozhodně zajímavé je vidět pro jednou všechny samostatně, protože tady vlastně konečně vidíme aspoň určité záblesky toho, jak všichni žili před tím, než se stali posádkou Rocinante a zachránci sluneční soustavy. Důležité pro určitý posun perspektivy. Ale v pozadí rozvoje postav se už stále zřetelněji začíná ukazovat něco shnilého. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhej epizóde sa asi najviac venujeme Timovi a jeho návšteve Zeme, konkrétne mesta Baltimore, kde vyrastal. To, čo ho sem privádza, nie je pre dej príliš dôležité, ale o postave a jej minulosti sa dozvedáme viaceré zaujímavé veci, vrátane jedného zvratu, ale je možné, že už táto informácia zaznela v minulosti a zabudol som na ňu. Inak sa venujeme politike, záchrane jednej ženy na poslednú chvíľu a tak ďalej, a tak podobne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé epizody jsem mohl jít s hodnocením mírně výš, protože jsem se tentokrát nenudil a několikrát jsem se přistihl i při tom, že se docela bavím. Přesto došlo i na slabší momenty. Úsměvný byl ten, kdy drsná Bobbi cvičí s evidentně těžkými činkami, ale svaly na jejích pažích jasně signalizují: "Je to plast!" (Ano, je to trochu ve stylu admirála Ackbara). Méně úsměvné už bylo to donekonečna opakované klišé z mnohých filmů a seriálů; zkušený divák už opravdu ví, že zachraňovaná osoba je až za těmi druhými dveřmi, tak proč už se ta šablona nezmění? 4*- ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší než předchozí díl, avšak stále je to takové utahané, bez nějakého náboje, jaký měly epizody zejména 2. a 3. řady, kde se člověk nemohl dočkat než si pustí další díl. Také si myslím, že síla hlavních postav The Expanse spočívá v tom, když jsou spolu a ne takhle každý jinde. Je to takové unylé, Amos si vzpomíná na mládí na Zemi, Holden "sedí na zadku" na Tycho station, Avasarala sedí na zadku na Měsíci, Naomi letí za synem, Alex si povídá s Bobbi na Marsu... nevím no, zatím jsem z této řady celkem nesvůj. ()

Reklama

Reklama