Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden a Roci se vydávají na lov. Amos a Clarissa hledají úkryt na zdevastované Zemi. Bobbie a Alex bojují v zoufalé bitvě. Marco učiní Drummerové nabídku, která se nedá odmítnout. Avasaralaová se vrací na pozici moci. (Prime Video)

Recenze (4)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Survival v postapo-podmienkach na Zemi v podani nezdolneho Amos-a a "nadanej", na druhej strane upevnovanie moci Inarosovych Belt-erov vo vesmire. Avisarala nakoniec bude zastavat "karmicku" rolu. ;) Filozoficka uvaha v zavere o "vrazde" nakoniec vyustila v to, co sme chceli pocut asi vsetci. A sice Amos-ov zaver vratit sa k posadke na Rosi. Mierny nadpriemer. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mi sice zrovna nezpůsobila bujaré návaly štěstí a radosti, taky mě ale nedonutila k zoufalému bědování nad ztrátou času. Pravda, Amosova dějová linie se vlekla stejně jako jeho putování do Baltimoru, většina dílu ale ubíhala ve svěžím tempu, tvůrci se zase jednou odhodlali k nějaké té beztížné akci, takže ve výsledku jsem byl vlastně spokojen. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda je zrejme dosiaľ najpomalšou súčasťou sezóny, vzhľadom na fakt, že sa v nej rozvíja to, čo sa v podstate minule začalo poriadne rozvíjať, to pre pozorných divákov, ktorí chcú mať jasno v motiváciách postáv, nemôže byť ani náhodou nuda. Pousmejeme sa nad tým, že pre najväčšieho svalovca z hlavných postáv je naaranžovaná scéna, kde sa musí vyzliecť takmer do naha, aby mohol iba ukázať vyšportované telo a zároveň spôsobil facepalm tým, že v zime nenosí pod svetrom ani poondené tielko. A zima mu nebola počas sneženia ani takto. Inak do smiechu nie je vôbec nikomu, svet sa totiž po teroristických útokoch radikálne zmenil. A radosť budú mať samozrejme tí, čo radi hľadajú paralely s aktuálnym svetom. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě doposud nejlepší díl páté řady, všechny zápletky konečně, až v 6. dílu z 10, začínají dobře nabírat na obrátkách a hlavně mě více zajímat... ale to tempo je fakt tristní, taková třetí řada měla jen o 3 epizody víc ale přijde mi, že se tam toho stalo tak 5x víc než tady, už jsme prostě za půlkou a pořád to působí, jakoby se show stále ještě rozjížděla, viz například Holden, který teprv teď nastartoval Rocinante a vydal se něco dělat... nebo Avasarala na Měsíci, vždyť tam akorát celou dobu sedí a sem tam si s někým zatelefonuje a to je vše... jediné linky co se dobře rozjely jsou Alex + Bobbi a Camina + Naomi + Inaros, a to je prostě sakra málo... co se Amose + té Asiatky, jejíž jméno si nepamatuju, týče, tak jejich linka i když je jakž takž zajímavá, tak stále působí celkem utahaně (čekal jsem, že v tomto díle dorazí do Baltimoru, shledají se s pižloručkou atp. a ne že to skončí v chatči v lese a prásk, titulky)... Kdyby tahle řada měla 15 epizod, tak ani nedutám a tenhle "pacing" mi neva, ale takhle prostě zbývají 4 díly do konce a mě přijde, že se tam skoro nic nestalo:/ ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama