Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každá epizoda této série představuje nejpodivnější úmrtí z různých končin světa, kde věda přinese vysvětlení bizarních tajemství a záhad. Kuriózní příčiny smrti budou objasněny různými vědními obory a ilustrují je názornými kinematografickými prostředky včetně animovaných sekvencí. Smrt zaviněná nafukovacím slonem, úmrtí při práci v domácnosti, smrt na dovolené i tajemná úmrtí celebrit – to vše bude mimo jiné odhaleno. (Kino Svět)

(více)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Smrť je spravodlivá, nekompromisná. Nikto sa jej nevyhne. Na každého si niekde počká. Jediná životná istota s absolútnou garanciou je smrť. Je však i nevypočítateľná a prekvapivá. Neraz číha aj tam, kde by ste ju veru nečakali. Televízny dokumentárny cyklus "Kuriózne a neobvyklé úmrtia" (Curious and Unusual Deaths) z kanadskej produkcie divákom priblíži a dôsledne vysvetlí mnoho zvláštnych, často krát až bizarných prípadov, kedy niekto nečakane prišiel o život. *** ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Tento dokument vám objasní případy lidí kteří zemřeli za kuriozních kolikrát až bizarních okolností. Někdy jsem doslova čuměl jak málo stačí, no a zároveň jsem se taky lecos naučil například se nikdy nebudu hrabat v mikrovlnce ani flusat z balkónu s rozeběhem. Nudit se určitě nebudete, viděl jsem všechny epizody a nemůžu říct že by se mi nějaká nelíbila. ()

Reklama

Reklama