Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majiteľ cirkusu Buck Rand (Charles Bickford) unesie Boya (Johnny Sheffield) kvôli predstaveniu v jeho šou. Donúti pilota Jimmieho Shieldsa (Paul Kelly), aby jeho, Boya a jeho trénera zvierat odviezol z džungle. Tarzan (Johnny Weissmuller) a Jane (Maureen O'Sullivan) ho nasledujú do New Yorku. V súdnom spore o Boyovo opatrovníctvo Tarzan stratí nervy, v dôsledku čoho ho uväznia. Neskôr sa mu podarí oslobodiť a s pomocou Jimmieho priateľky nájde cirkus. Záchranu malého Boya mu pomôžu zrealizovať cirkusové slony. (nessbeal)

(více)

Recenze (9)

brando 

všechny recenze uživatele

Jediný a opravdový Tarzan je pro mě dodneška Johnny Weissmuller. Tento olympijský vítěz v plavání a první člověk, který zaplaval stovku pod minutu, měl pro tuto roli obrovský potenciál a nikdo z jeho pokračovatelů (Barker, Lambert) nedosahují jeho kvalit. Co se filmu týče, rozhodně není nejlepší ze série a tím, že se část filmu odehrává v New Yorku vybočuje z řady, což ale vůbec nevadí. S velkým sympatiím k sérii i herci dávám 80%. ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Tarzana pod hlavičkou MGM a taky poslední kde si zahrála Maureen O'Sullivan. Skomírající sérii Tarzanův výlet do New Yorku trošku oživil. Je to taková naivní komedie, kde je hlavní hvězdou filmu zcela přirozeně opička Cheeta. Děti určitě pobaví. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tarzan vo víre veľkomesta. Snímok zmenou prostredia stráca kúzlo a švih, ale zase stretom odlišných kultúr dostáva spád. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tarzan a Jane si udělali výlet do New Yorku, aby zachránili Kluka (tak zní jméno jejich adoptivního syna) ze spárů hamižných cirkusáků, kteří ho unesli z džungle. Další Tarzanovo dobrodružství změnou prostředí rozhodně nijak neztratilo, naopak získalo. Konfrontace Tarzana a civilizace je docela zábavná a konfrontace Cheety a civilizace ještě stokrát zábavnější, takže se určitě jedná o hodně příjemné oživení celé série. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tarzan a Jane se musejí podívat do velkoměsta, protože jejich malý syn byl unesen. On už to tedy není tak malý kluk, ale přece jen, je docela naivní. Děj vede k několika docela pěkným momentům a celkové ladění je spíše směrem k rodinnému filmu. Akce už zde není skoro žádná a ani těch zvířat si moc neužijete. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Myslí, že tento šiesty film s Weissmullerom je lepší ako jeho prvé dva filmy, hlavne naivita už tu nie je taká výrazná. To, že sa odohráva príbeh poväčšine v New York mu dodáva tempo a zaujímavé zápletky či humorné situácie. Nebyť tých trápnych zrýchlených pohybov, možno by som dal aj 1* nahor. Ináč keby tá opica urobila niečo podobné mne, tak ju odstrelím :) Hodnotenie: 65% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Z Tarzanova střetu s civilizací se dalo vytřískat více povedených scének. Tady k tomu, až na pár případů, téměř nedojde a Tarzan nemá s ničím vyloženě problém. Příběhově je tenhle díl snad nejhorší. Cirkusáci ukradnou Boye, a Jane s Tarzanem jedou do USA ho zachránit. Ke konci sice dostaneme nějakou tu honičku, ale jinak žádné liány, žádné zrychlené pobíhání, skoro žádná džungle. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Musím navázat na BRANDA. Nikdo Weismullera nepřekonal. Snad se to podaří. King Konga natočili, tak co třeba Tarzana? Určitě je to výzva. Ale když těch komiksů je tolik. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z tých vydarenejších dielov pôvodnej tarzanej série, ktorá v podstate stála a padala na hlavných predstaviteľoch Tarzana a Jane. Hlavne Maureen je na zahryznutie. Tento snímok stojí na tých istých pilieroch ako tie predošlé - zrýchlené akcie, jednoduché dialógy, skvelá Cheetah. Avšak oproti predošlým dielom tu ale badať zaujímavú zápletku a konfrontáciu jednoduchého sveta s tým zložitým. Preto u mňa nadpriemerné hodnotenie. 65 % ()

Reklama

Reklama