Reklama

Reklama

Best of Enemies

Trailer

Videa (3)

Trailer

Recenze (4)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Chytlavý a zajímavý pohled na rivalitu dvou intelektuálů, který zkoumá jejich televizní souboje velmi detailně a prezentuje názory obou účastníků natolik propracovaně a zřetelně, že si bude každý moci o obou udělat svůj názor a najít si svého oblíbece, kterému bude retrospektivně v diskuzích fandit. Muselo jít o zajímavou a netradiční sérii televizních událostí, kterou nám dokumentaristé velmi šikovně zprostředkovávají. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události, kdy v 70tých letech vyhořela černošská škola a na základě toho se vytvořil diskuzní panel, kde byli zástupci bílých i černých a dohadovali se o tom, zda černý žáky integrovat mezi bílý. Point je v tom, že oba tábory měli své mluvčí - černošskou herdek babu a šéfa místní pobočky Ku-Klux klanu :-)))....tématem to tedy zapadá mezi Green Book a BlackKKKlansman. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vysoce zajímavý TV střet dvou vybroušených intelektuálů, dvou různých stran politického spektra a představy o USA, který nezávisle na nich svým způsobem pokračuje, ve značně zesílené a všeobjímající míře, až dodnes. Zprvu vtipná, inteligentní a kultivovaná výměna se vyhrotí až málem v pár pěstí, urážky jako "crypto-nazi" nebo "queer" a zarytou nenávist do konce svých životů. Super k zamyšlení se nad pozdější popularitou tohoto formátu, tak nad změnou v dnešní otrávený a totálně roztříštěný mediální prostor. ()

Galerie (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama