Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Zajíček Bing je roztomilá umíněná postavička, která má svůj vlastní obdivuhodný styl a velký smysl pro humor. S použitím těchto prostředků čelí stejným výzvám, jako děti v mateřských školkách: potýká se s oblékáním, s přesnídávkou a procházkami v parku. Příhody zajíčka Binga jsou díky své živosti a bezprostřednosti strhující a originální, a tak se určitě stanou oblíbeným pořadem všech malých dětí, ať už chodí do školky, nebo ne. (TV Minimax)

(více)

Recenze (45)

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujala mne myslenka ze zdejsich komentaru, ze se jedna o "tabor odlozenych deti". Proc sakra ty zvireci dementy vychovavaji pletene hracky? Kde maji rodice? Proc se furt dokola probira moceni a kakani? Muj syn to bohuzel miluje, ja si rvu vlasy dil co dil. Jedine co me u kazde minuty poslouchani napada je, jak drzim Binga za usiska a mlatim s nim o zed. ()

Elnarrya 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na seriálu jsou zdejší komentáře. Doma je cenzura, koukáme jen občas a na minimum vybraných dílů, když už to dítko vidělo u kamarádů. Postavičky jsou trubkoidní, aby se na nich demonstrovaly různé výchovné problémy. Pod pláštíkem didaktické pohádky se ale děti spíš na nešvary upozorňují. (Dost dětí, co jsem potkala to tak mělo a moooc si jejich napodobování užívalo. I to naše dítko po pár dílech začalo kňourat u prkotin. Jasný důvod neprolomit ban). Práce s chybou, vysvětlením a přemýšlením nad ní mi přijde zde jen naznačena, ale bohužel často nedotažena. A na dotaz, kde je maminka a tatínek, máme vysvětlení že jsou zvířátka na táboře, (že je výchovný, už je také cenzura). ;-) Pokud  to mělo mít výchovný rozměr, tak proč tam není ukázáno více druhů ne/rodinných uskupení. To mělo být natolik korektní, aby nebyl nikdo smutný, že to má v ne/rodinách každý jinak? ()

Reklama

Jiri_Jaros 

všechny recenze uživatele

Hodně rodičů na to reaguje negativně, ale zároveň přiznávají, že na to jejich děti koukají.  V seriálu je svět tříletých dětí dokonale interpretovaný. Včetně jejich přístupu k mladším dětem, to tady zastupuje malý bratranec Charlie, a starším dětem, sestřenice Coco. Jejich problémy a dramata jsou vykreslena zcela vážně, což pomáhá i rodičům. Ti jsou zde zastoupení postavami Flopa, Padžetky a Amy. Ti sice vypadají jako plyšová hračka, ale jsou vlastně rodiči, kteří mají až svatou trpělivost s tím, že ti mladí luntové pořád něco provádějí. Hlavně tedy Bing, který je zde bohužel za největšího troubu a tak většina příběhů začíná tím, že Bing něco nechápe, neumí nebo nechce. Ale život s dětmi takový je. ()

diccon 

všechny recenze uživatele

Tenhle serial by se mel jmenovat "Nekonecna selhani obtloustleho loosera". Dej se zjevne odehrava v chranene vesnicce, kam zoufali rodicove odlozili sve dementni deti neschopne zit v normalni spolecnosti a kde se o ne staraji pleteni dozorci Herr Flop, Frau Padget a Fraulein Amma. Kingem vsech salatu je Bing - oplacany kralik, ktery posere na co sahne. Sice svoje dementni chyby posleze vysvetli, aby jako sledujicim detem doslo, ze to byl fuckup (jakoze ponauceni pro priste), ale to mu nebrani vzapeti posrat neco dalsiho... Nejhorsi na tom je, ze hlavni myslenka serialu by nebyla spatna - ze vsichni delame chyby a dulezity je se z nich poucit a (coz uz v serialu neni) NEOPAKOVAT JE A PREMEJSLET. Vzdycky, kdyz se to na youtube rozjede odhanim deti od televize a vzpomiman na feldkurata Katze:"Svejku, za starych casu se lide nechavali obveselovat zrudami." ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Retardovaný ušatý dement, kterého mě bolí sledovat. A nepotkal jsem rodiče, který by to viděl jinak. (Možná žiju v sociální bublině lidí, co nejsou po lobotomii). Bohužel mé dítě očividně trpí nějakou vrozenou sebemrskačskou poruchou, jelikož ho to baví. Nicméně zde má toto veledílo momentálně vyšší hodnocení, než nový Matrix… což, navzdory jeho (ne)kvalitě budiž důkazem toho, že svět se blíží svému konci… ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Pando, kamarád Binga, si vždy před hrou nebo jakoukoliv aktivitou sundá kraťasy. Podle tvůrců to znázorňuje dětskou svobodu a volnost. (Jiri_Jaros)

Reklama

Reklama