Reklama

Reklama

Nezdolná Kimmy Schmidt - Série 2

(série)
USA, 2016, 6 h 46 min (Minutáž: 29–37 min)

Kamera:

John Inwood

Hudba:

Jeff Richmond

Hrají:

Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane, Jane Krakowski, Ki-hong Lee, Gil Birmingham, Jason Kravits, Amy Sedaris, Fred Armisen, Darrell Hammond (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pozice Jacquelininy asistentky už Kimmy unavuje, tak si přivydělává jako vánoční elf a řidič Uberu. Titus se zamiluje a Lillian bojuje proti gentrifikaci. (Netflix)

Recenze (2)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Nejhloupoučtější, ale na druhou stranu nejupřímnější humor velí právě v druhé sérii. Spousta alegorie na nejhorší a nejvíc nevyslovitelné vlastnosti člověka. Geniální věc. Tenhle seriál se prostě musí bedlivě poslouchat. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místami je to hodně trapný a nevtipný. Naštěstí to ale u většiny dílů zachraňují hostující celebrity jako Tina Fey nebo Lisa Kudrow. Nicméně kvalita šla od první série hodně dolů a bojím se, co na mě čeká ve třetí sérii. ()

Reklama

Galerie (237)

Zajímavosti (1)

  • Když má Titus (Tituss Burgess) svůj monolog, ve kterém říká: „Když nás píchnete, neteče z nás krev?“, jedná se o odkaz na monolog z divadelní hry „Kupec benátský“ od Williama Shakespeara. Na Shakespeara odkazuje i tím, že v okamžiku, kdy tato slova pronáší, má kolem krku límec, který se v alžbětinské době nosil. (Ganka)

Reklama

Reklama