Reklama

Reklama

Aerobik: Příběh lásky

(festivalový název)
  • Švédsko Aerobics: A Love Story
Trailer

Obsahy(1)

Marie je mladá, mentálně postižená žena. Žije jen se svou ochranitelskou sestrou a ze všeho nejvíc touží se zamilovat. Řízením osudu se přes internet seznámí s nezaměstnaným a obézním snílkem Jannem, který je zase lehce sociálně retardovaný. Tito osamocení a nepochopení (a de facto i nepochopitelní) hrdinové si k sobě rychle najdou cestu. Krutá realita se však nevyhnutelně zhmotní v nepochopení ze strany Mariiny sestry. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3 a 4 hvězdami. Příběh okouzlí snad úplně každého, postavám celou dobu fandíte a přejete jim jen samé štěstí. Zajímavý pohled na lidi s mentálním postižením (nikoli však parodie nebo drsný humor, točeno s láskou a pochopením!). Naopak nepochopitelná je příšerná kamera (třesoucí se, špatné záběry...) a až možná trochu šílený happyend... (avšak dle slov režiséra: "Mělo to skončit špatně, ale neměl jsem nakonec to srdce to udělat). ()

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

Jsou tu momenty, které fungují. Ale jsou to JEN momenty. Režisér, dle svých vlastních slov, zkoušel experimentovat, povolil otěže. Nechal herce i kameramana, ať si dělají, co chtějí. Jen se tedy ptám, proč tam vlastně jako režisér byl? Téma je zajímavé, ale vzhledem k amatérskému zpracování - velmi podivným střihům a viditelné absenci scénáře, nemůžu dát více než 2*. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Snímek stál 35.000 euro. Aby vznikl přesně podle režisérových představ, platil jej Anders Rune celý z vlastní kapsy. (Mr.curry)

Reklama

Reklama