Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi to. Přijde mi to laciné, omšelé, bez nápadu a drajvu. Ono těch super chytrých detektivů je dnes nějak moc v seriálech, a je mi jedno, jestli jsou to autisté, mentalisté, sherlockové, alphas nebo jiná sběř. Všechno vědí, všechno znají, vše spočítají rychleji než počítač. Ale když dojde na lámání chleba, zachovají se jako idioti, a místo, aby své schopnosti využili nějak rozumně, nebo je prostě jen využili, dělají, jako že nic, aby každý díl neskončil po pěti minutách. Do toho nějaká ta rodinná traumata, někdo nemocný, takže skutečně nic nového. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Seriál má nudný a pomalý začátek. Skvělý osvěžující a originální prostředek a jednoduše geniální konec. Bryan je sympatická a dobře napsaná postava stejně jako zbytek arzenálu. Každá epizoda je jiná a má jinou žánrovou odchylku. Najdete tu komedii, superhrdiny, Grotesky, Noir kriminálku až k hororu. Už dlouho jsem neviděl nic co by mělo takovou fantazii a dokázalo si vyhrát naprosto se vším. Kamera, zvuk, vizuál, nasvícení. Nebýt prvních třech, dle mého názoru, až moc nudných eoizod byl by tu slušný náběh na něco víc, těším se, až se k seriálu vrátím a zkouknu ještě jednou. Teď zatím jen smekám klobouček a lituji nad tím že nikdy nevznikne druhá série. ()

Reklama

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Perfektní pilot, další díly ovšem poněkud mdlé. Příběh je časem pořád na jedno brdo a ani sympaťák Jake to nezvládá zachránit. Jennifer (jo ta Dexterova ségra) už asi jiné pohledy a role neumí, ale poměrně mě bavila a překvapivě vůbec nevadila. Zimní finále mě na chvíli zase navnadilo, ale moc dlouho to netrvalo a příběh se vrátil zase zpět do svých starých (nudných) kolejí. S filmovým Všemocným se to bohužel naprosto nedá srovnat - tam kde film vyplivl výborný thriller, seriál nedokázal pokračovat a stala se z toho obyčejná v televizi stokrát viděná kriminálka. Tvůrci si to asi uvědomili taky a proto po 1.sérii dali seriál na chvilku k ledu. Takhle jsem si jeden s nejvíce očekávaných seriálů podzimu 2015 fakt nepředstavoval. Škoda... __50%__ ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska deja je síce Limitless zaujímavý, ale nijak zvlášť prelomový. Hlavné postavy sú sympatické a uveriteľné, prípady sú zaujímavé, aj dlhodobá línia naväzujúca na film Limitless stojí za pozeranie. Čo zo seriálu robí niečo úžasne originálne a inovatívne sú použité naratívne postupy - multiple perspectives, animácia, strih,... Som zvedavá, či im to vydrží. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem od seriálu očekával různorodost - tzn. že si NZT vezme každý díl někdo zcela jiný a bude mu to měnit život. Příklad: K NZT se dostane bezdomovec, neúspěšný podnikatel, totální lůzr...A místo toho se to točí kolem jediného člověka. Jennifer Carpenter je mi nesympatická už od dextera a Jake se v prvním díle choval fakt jak spíš na piku. Atmosféra a právě to, že NZT ve filmu nebyla uplně obyčejná droga, se kamsi vytratila. Po pilotu zatím vidím spíše nevyužitý potenciál, uvidíme dál.... ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)

Reklama

Reklama