Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

septic 

všechny recenze uživatele

seriálové pokračovnání zájímavého námětu s pohodovými ústředními postavami, kde je velmi příjemným způsobem zakomponovaný humor a výjevy myšlenek a představ. Jennifer Carpenter je úžasná kočka, pokud se zrovna nepodvoluje vymítání. Seriál samotný má ale obrovským způsobem degradující tendenci příběhu. Kdyby zvolili nenavazující detektivní příběhy jako klasické Strange luck nebo X-Files, dopadlo by to mnohem lépe. Po 11tém díle nepokračuji ve sledování ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Původní film Limitless patří mezi mé oblíbené, a tak jsem se na tento seriál těšil. Bohužel to skončilo promarněnou šancí. Díly, které rozvíjely hlavní příběh kolem senátora Morry a NZT, byly výborné (terminologií Akt X by se tyto epizody daly nazvat "mytologické"). Jenže těchto dílů bylo v sérii málo. Většinu seriálu totiž tvoří samostatně stojící epizody, v nichž FBI vyšetřuje nějaký případ. A tyto díly mají rozdílnou kvalitu. Některé jsou dobré, jiné nezajímavé a nudné. A právě kvůli těmto epizodám se z tohoto seriálu stal jen další policejní procedurál, jakých jsou dneska v amerických televizích desítky. Je to velká škoda, že tvůrci nedokázali využít potenciálu, který "značka" Limitless nabízí. Hlavní postavy byly sympatické a nevadilo by mi strávit s nimi několik sérií, ale to by tu nesmělo být tolik nemastných epizod. Za zrušení po první sérii si vlastně tvůrci můžou sami. Udělali z toho obyčejnou kriminálku, které už každému lezou krkem. Aspoň že to v poslední epizodě celé hezky uzavřeli a nekončí to nějakým neobjasněným cliffhangerem. ()

Reklama

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pilot měl teda bezchybný tah na branku! Herci sympatičtí, tempo skvělé a režie přesná. Jediné, co mi zabránilo dát plný počet, je až přílišné kopírování předlohy z roku 2011. Nápad si samozřejmě zasloužil seriál a Bradley Cooper potěšil, ale že bude stejná hudba, dějové schéma pilotu i vizuální pojetí jsem vážně nečekal. Chtělo by to trochu víc inovace, ale té se třeba dočkáme v dalších dílech, takže zatím zůstávám optimistický. EDIT: Moje důvěra v tvůrce se vyplatila. S přibývajícími díly se rozrůstá zápletka se senátorem Morrou a seriál jde do hloubky vzniku a účinků NZT. Takže nedokonalosti z pilotu jsou odpuštěny a hodnocení zvyšuji na plný počet. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

Prcek008 

všechny recenze uživatele

Z letošních dvou seriálů, které svou kriminální linku zavěšují na úspěšné starší vědeckofantastické snímky, dopadl právě Limitless o mnoho lépe. Nepůsobí jako parazit, ale funguje samostatně, hlavně díky vesele laděné hlavní postavě. Celé to hraje na lehčí notu, no a Debra je stále stará dobrá Debra (i když se jmenuje Rebecca). Vydrží-li nasazená úroveň, myslím si, že s Brianem Finchem se budu setkávat pravidelně. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)

Reklama

Reklama