Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Perfektní pilot, další díly ovšem poněkud mdlé. Příběh je časem pořád na jedno brdo a ani sympaťák Jake to nezvládá zachránit. Jennifer (jo ta Dexterova ségra) už asi jiné pohledy a role neumí, ale poměrně mě bavila a překvapivě vůbec nevadila. Zimní finále mě na chvíli zase navnadilo, ale moc dlouho to netrvalo a příběh se vrátil zase zpět do svých starých (nudných) kolejí. S filmovým Všemocným se to bohužel naprosto nedá srovnat - tam kde film vyplivl výborný thriller, seriál nedokázal pokračovat a stala se z toho obyčejná v televizi stokrát viděná kriminálka. Tvůrci si to asi uvědomili taky a proto po 1.sérii dali seriál na chvilku k ledu. Takhle jsem si jeden s nejvíce očekávaných seriálů podzimu 2015 fakt nepředstavoval. Škoda... __50%__ ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem od seriálu očekával různorodost - tzn. že si NZT vezme každý díl někdo zcela jiný a bude mu to měnit život. Příklad: K NZT se dostane bezdomovec, neúspěšný podnikatel, totální lůzr...A místo toho se to točí kolem jediného člověka. Jennifer Carpenter je mi nesympatická už od dextera a Jake se v prvním díle choval fakt jak spíš na piku. Atmosféra a právě to, že NZT ve filmu nebyla uplně obyčejná droga, se kamsi vytratila. Po pilotu zatím vidím spíše nevyužitý potenciál, uvidíme dál.... ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle má vypadat pořádná pilotní epizoda. O to lepší je fakt, že se CBS podařilo nezmrvit filmovou předlohu, definovat vlastní svět, půjčit si samotného Bradleyho Coopera do vedlejší role a zachovat přitom režijně vše tak, jak mě to bavilo ve filmu z roku 2011. Tleskám a jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet. Snad jedinou starost mi totiž dělá pouze ta načtrtnutá procedurální tečka na konci. Zatím 80% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všemocný má parádní základ. Originální netradiční film s hereckou hvězdou (alespoň v současnosti). Jenže seriál vzal celý ten příběh za úplně špatný konec. Proč epizodní příběhy? Protože hlavní příběh nemá takovou sílu a nápady, aby utáhl celou sérii. Jenže proč proboha? Vtípky a humor není problém, je problém, pokud je všudypřítomný a po sté už nudící. Seriál si vzal základní premisy z Blacklistu (mladá policajtka a někdo nad ní, který je ve všem lepší, ale nelegální). Jenže i když Limitless nemá Spydera, věřím tomu, že v lepších rukou z toho šlo vytřískat mnohem víc. Jako důkaz můžete brát fakt, že 15 dílů jsem skousl dost těžko, jenže posledních 7 epizod jsem dal za jedno odpoledne. Proč? Protože se konečně něco začalo dít. A v takový moment seriál šlape dobře, McDorman je sympaťák a Carpenter se pěkně dívá. Dalších sérií se už nedočkám, a i když mě ke konci seriál bavil o chlup víc, smutný z toho nebudu. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)

Reklama

Reklama