Reklama

Reklama

Supergirl - Season 3

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 16 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Odette Annable, Erica Durance, Calista Flockhart, Yael Grobglas, Carl Lumbly (více)
(další profese)

Epizody(23)

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je slabší než ty dvě předchozí, jak už bývá u CW seriálů zvykem. Otravná lesbická dvojka Alex a Maggie, jejichž vztah slouží pouze k tomu, aby vytvářel umělé konflikty o ničem. Naštěstí netrvá moc dlouho. Z Alex se pak stala docela badass holka, takže se to trochu vyrovnalo. Objevují se příbuzní většiny postav, aby to bylo to správné rodinné drama, co kdo komu před x lety udělal a neudělal. No zkrátka plno vaty a zbytečně moc epizod. Hlavní záporačka Reign není vůbec špatná, ale nebavilo mě to, jak jí dokola chytali snažili se jí vyléčit, aby jim zase zdrhla. Naopak potěšila Legie superhrdinnů z budoucnosti a crossover s dalšími seriály. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Sladká Melissa Benoist v červené sukýnce a pláši proti ničitelce světů. Ta má krásný černý outfit a půvabnou škrabošku, která její představitelce ( Odette Annable ) dost sluší. Souboje mezi holkama jsou působivé, leč někdy připomínají středoškolačky tahajcí se za vlasy. Lesbické pasáže opět vlastní Chyler Leigh, která se rozejde se svou první přítelkyní. To mně vzalo, neboť mne bavilo sledovat jejich lesbické dobrodružství. Co mne naopak nebavilo byla dějová linka - J'onn J'onzz a jeho zapomnětlivý tatík. Potěšila mě přítomnost Erica Durance, která před nějakým tím pátkem ztvárnila Lois Leinovou... Starší určitě ví o čem mluvím. Jinak příběhově žádná sláva, slabší než předchozí série. - 60%. ()

Reklama

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně mohu říct, že Supergirl byla tento rok dobrá. Ne výborná, ale dobrá. Podle mě je to hlavně kvůli hlavnímu záporáku, tedy Reign. V první a druhé sérii byl hlavní zaporák nejasný a přišel odnikud. Nyní to tak vůbec nebylo. Reign je prostě skvělá. Ostatní dvě Worldkillers byly fajn, ale ne tak dobré. Kromě Reign jsou tady i tři kryptonské kněžky (čarodějnice) včele se Selenou. Dobrým menším záporákem byl i Morgan Edge, připomínal mi Maxwella Lorda z první serie. Akční scény v této se mi sérii líbily, překvapilo mě, že ubylo řešení vztahu, i když i to zde bylo - vztah mezi Alex a Maggie. Neustálé řešení jejich vztahu mě nudilo. Konečně to ale nebylo tak moc feministické jako první a druhá série. CGI bylo také lepší než v minulých sériích, dokonalé to ale nebylo. Můj velký problém s tímto seriálem je James, už mi opravdu leze na nervy. Jeho vztah s Lenou byl otřesný. Ale díky postavám jako je Lena, Winn nebo Sam jsem hodnotil, tak jak jsem hodnotil. Potěšila mě také legie superhrdinů, v níž je Mon-El, Imra a Brainy. Začátek série je povedený, ale když se objevila Reign, začalo to být víc než dobré. Supergirl dostala pořádnou nakládačku (připomnělo mi to trochu Barryho souboj se Zoomem v epizodě 2x6 seriálu The Flash). Následující epizody jsem si také užíval (až na epizodu 14) Poté se ale Kara začala hádat s Lenou, o tom, že si Lena vyrábí kryptonit. Kara prostě nedokázala pochopit, že to používala proti Reign, myslela jen na to, že je to jediná věc, která ji dokáže zabít. Pak jsou zde dvě po sobě jdoucí parádní epizody - epizody 17. a 18. Po epizodě 18 jsem si říkal, že budu hodnotit opravdu vysoko a že se Supergirl nehorázně zlepšila. Vše se ale změnilo na konci série. Devatenáctá epizoda s názvem The Fanatical byla nic moc, na dvacátou se dalo dívat, ale dvacátá první byla příšerná. Předposlední epizoda byla už naštěstí celkem povedená no a finále jsem si užil na maximum. Nejlepší epizody: Reign, Battles lost and won, Crysis on Earth X, part 1. Nejhorší epizody: Not Kansas, Schott through the Heart, The Fanatical. Celkově hodnotím 82%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco 1. série se hledala a byla celkově hrozně milá a pozitivní, vysloveně girl friendly, 2. série přidala na výborném hostujícím obsazení a zesílila mimozemskou mytologii (což jsem jako ctitelka klasických marťanských příběhů z pera Burroughse ocenila)... Jaká je ale 3. série? Atmosféra hodně potemněla, zvážněla i sama Kara Zor-El, hlavní témata už tolik nesledují odlehčené příběhy. Ale namísto slibované pořádné L svatby tu máme rozchod, truchlící Karu po Mon-Elovi, totální převrat na Marsu a Lenu Luthor na lopatkách. Není to sranda. A už vůbec ne s Reign. Každopádně hodně zajímavé jsou občasné hudební úlety, tu a tam odkazy na Glee, takže můžeme slyšet Britney Spears i Gwen Stefani. A vysloveně příjemný je flashbackový díl Midvale. Čím více rozehrávají dobrodružství na jiných planetách, tím je to lepší. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (1)

  • Hlavní záporačka této série Reign (Odette Annable) se poprvé objevila v komiksu „Supergirl (vol. 6) číslo 5“ v březnu 2012. (JG9)

Reklama

Reklama