Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Siobhan objevuje temné rodinné tajemství. Pokusí se zabít Karu, zachrání ji ale superhrdina z paralelní Země – Barry Allen, také známý jako Flash. Je to nejrychlejší žijící člověk. Barry Kaře řekne o mnohovesmíru. Mezitím se Siobhan spojí s Livewire a chtějí Karu jednou provždy odstranit. Flash se rozhodne Kaře pomoct. (Dave12345678)

Recenze (7)

mikessc 

všechny recenze uživatele

Zatial táto čast sa mi z prvých 18 najviac páčila . Flash a Supergirl proti dvom záporákom to bola fakt riadna zábava. Triky by mohli byt lepšie ale je to len seriál ,ktorý ma zatial napriek trápnosti ktorá tu je asi aj trochu zámerne neskutočne baví a nedá mi neudelit tejto časti plnú palbu ***** ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních pokusech propojit Arrowa s Flashem přichází tento samostatný díl Supergirl, ve kterém jí přichází na pomoc Flash. Nejedná se o žádný velký event, ale jako první setkání je to dobré. Oba mladí herci jsou spolu hodně roztomilí, vzpomínky na roky v Glee jsou hodně příjemné. Worlds Finest je takový okřídlený termín, který ale tento milý díl absolutně dokonale vystihuje. ()

Reklama

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál nadprůměrný díl. Obrovský přínos měl Flash, který je mezi superhrdinskými seriály extratřída. Siobhan jsem začínal mít rád, ale Banshee je dost trapná postava. Souboje nic moc, a herdinská super americká záchrana hasiči tomu nasadila trnovou korunu. Ale díky Flashovi, hlavně ze začátku celkem zábavný díl. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Supergirl & Flash vs. Electro & Banshee (marvelovskej vtípek). No samozřejmě se i tady našlo pár trapnějších situací (to už se se seriálem táhne), ale jestli nedám tomuhle dílu maximální scóre, tak už asi žádnému. CW Crossovery nemusím nijak extra, ale jsem rád, že se s CBS dohodli a Flash tomu nesmírně prospěl. Sice se choval trošku víc odlehčenějš než ve vlastním seriálu, ale ta pověstná chemie mezi nimi byla dokonalá. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama