Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supergirl musí bojovat se svou sestrou Alex, kterou ovládá Non. Objeví se ale Eliza, která vrátí Alex naději. Pak musí Kara vrátit naději všem občanům National City a vyprostit je tak z ovládání mysli. Non a Indigo mění svůj plán a chtějí všechny na Zemi pomocí Myriad zabít. Kara se společně s J'onnem pokusí zastavit Nona jednou provždy. (Dave12345678)

(více)

Recenze (4)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká slabota. Non i Indigo. Rádoby dojemná loučení, trapné záchrany. Jedeno z nejhorších zakončení sezóny vůbec. Ale s tak mizernou náplní seriálu to o moc lépe dopadnou asi nemohlo. Navnadění na další řadu? Kouknu co tam bude, ale velká očekávání nemám. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně slabota, má to i dobré momenty, ale za poslední čtyři díly jsem si nejvíc utápěl v trapných dialozích právě u tohoto dílů. A těch proslovů a monologů, chjo. A ten děsnej cliffhanger! takhle se to nedělá! Dobrej cliffhanger by byl, kdyby ukázali, kdo v tý lodi je a pak se s tim fanoušci popasujou. No nedělam si naděje, že CW nějak seriálu přilepší, spíše naopak, protože se sníží sledovanost a tím i rozpočet a tvůrci zůstávají, takže nic extra. A Superman mě naštval, nic proti herci (zatím) a Smallvile jsem sice nesledoval, ale mám rád toto propojování a doufal jsem v angažmá ex Clarka Kenta. ()

Reklama

Reklama