Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kara se se ztrátou Mon-Ela vyrovnává tak, že se soustředí na to, aby byla Supergirl, a soustředí se na novou záhadnou hrozbu. Alex se Maggie svěří se svým tajemstvím. Občan National City má s Karou záhadné spojení. Lena udělá odvážný krok. (LUKICKK)

Recenze (5)

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povedený začátek třetí série. První polovina byla trochu nudná, přesto to ale bylo víc než dobré. Akční scény byly velmi povedené, to, že je Kara zničená bylo logické a velmi dobře ztvárněné. Bavila mě také Lena v této epizodě. A nejvíce se těším na to, jak se ze Samanthy stane Reign :) 85% ()

KirstenN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musím říct, že se podle mě premiéra třetí řady vydařila na jedničku. Bylo tam vše – emoce, super akce, skvělé dialogy a hlavně skoro od všech dobře zahrané. I moje karamelové srdce se při úvodní scéně na chvíli rozzářilo. Nějaká slabá místečka by se taky našla, ale tvůrcům to odpustím. Určitě mě ale navnadili na další epizody. P.S: Morgan Edge mi zatím připadá jako takový nový Maxwell Lord, který mi ve druhé série hodně scházel, takže palec nahoru! P.S.2: Už teď jsem si zamilovala Samanthu v podání Odetty Annable, takže bude pro mě hodně těžké sledovat její transformaci v big bad série Reign. ()

Reklama

ClapTrap 

všechny recenze uživatele

Dle mě je tohle povedenější start sezóny, než u Flashe, ale tam to kazila Iris. Cringe momenty jsou tu stále, ale umí to být vtipné, objeví se nový záporák - Adrian Pasdar mi tam sedí vážně skvěle, hlavní protagonistka po finále předchozí sezóny děsně truchlí, hraje si na tvrďačku, ale ve výsledku to do sebe celkem zapadá, má to hlavu a patu a k tomu se tam objevuje několik zajímavých věcí, střípky, útržky, které se rozvinou v něco většího. Těším se na pokračování. Na tyhle teen pí*viny a DC jsem byl vždycky ujetej a asi nikdy mě to nepřestane bavit. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama