Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kara vyšetřuje, když hluboko pod National City přistane mimozemská loď; Hank se pokouší sblížit se svým otcem; Samantha hledá odpovědi u své odcizené matky. (LUKICKK)

Recenze (4)

KirstenN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, ve které sice bylo málo akce a spíše hodně mluvení, ale to vůbec nevadilo. Naopak. Tato epizoda totiž otevřela dveře několika dělovým linkám, které nás tuto sérii čekají. Celkově se mi v téhle epizodě líbily všechny dějové linky, a to se mi stává málokdy. Bylo fajn vidět, že se vztah J´onna a jeho otce někam posunul. "Hnědá voda" mě hodně rozesmála. Winn dostal taky více prostoru a měl dobré hlášky, takže palec nahoru. Zrod Reign byl epický. No a o Karamel se vůbec nebojím, protože všichni víme, jak to na CW chodí (viz Olicity). Btw Mel a Chris jsou tak talentovaní a jejich chemie je neskutečná. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod celého seriálu. Sice nebyla moc akční, ale přesto jsem si ji užil. Parádní scéna byla, jak se Samantha stala Reign. Celkem se mi líbí vztah mezi J´onnem a jeho otcem. Ale hlavně se vrátil Mon-El, který se mezitím za 7 let ve 31. století oženil. 87% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama