Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta se sejde na svatbě Barryho a Iris, ale obřad překazí padouši ze Země-X. (LUKICKK)

Recenze (11)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Uff, už jsem chvíli myslel, že z těch cukrkandlových výlevů lásky a štěstí dostanu akutní diabetes. Naštěstí se objevili "náckové" a postarali se o trochu vzrušení. Epizodu také částečně zachraňuje Mick Rory a jeho kouzelné neandrtálství. Je fajn vidět všechny tyhle postavy pohromadě, ale doufám, že příští rok se autoři trochu umírní. Samozřejmě je ještě otázkou, jak na tom jednotlivé seriály budou, jelikož minimálně Legendy by měly skončit. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Supráci z různých seriálů (a zemí) se scházejí, aby oslavili Barryho a Irisinu svatbu. Well, ok. Celé je to takové holčičí, romantické, předvečer svatby korunuje hezký úlet mezi Chyler Leigh a Caity Lotz (což mě hodně potěšilo)... A pak si to celé vzpomene, že jsme přece v televizní verzi DC, takže je potřeba zvládnout hrozbu z nacistické země X. Well, i v 21. století je potřeba si připomínat, že by superhrdinové bez reálné hrozby Třetí říše neexistovali. To je něco, co je potřeba, aby si mládež náležitě osvojila. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je prostě úplně jiný seriál, úplně jiný tón a víc to snad byl díl Flashe..nevim proč ho nedali prvního..nicméně když pominu nácky, kteří zaútočí na svatbu plnou superhrdinů nebo elitních vojáků, tak proč si sakra Mick bral na svatbu svůj plamenomet? :D A Oliver luk :D Nicméně Mick se svýma hláškama jako vždy neskutečně válel! :D ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl nečekanej M-A-S-A-K-R! Loňský crossover poprvé lákal na spojení všech DC CW hrdinů dohromady, ve finále byly ale jednotlivé díly věnovány stále pouze hrdinům daného seriálu. Letos se všechno ale rapidně mění a hned v prvním díle jediného ze seriálů, který pravidelně nesleduju, dostáváme nálož srdceryvných scén (promluva Barryho s Oliverem..), komických povzbuzujících částí i správného až místy nepřehledného zvratu, ovšem velmi typického pro Arrowverse. A výrazy všech, když nezaútočí nikdo jiný než NAZI verze našich hrdinů? K nezaplacení. Pevně doufám, že zbylé 3 části budou taky tak skvělé. ()

KirstenN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově se mi letošní crossover hodně líbil, víc než ten loňský. Jestli bude crossover i příští rok, tak si neumím představit, jak by ten letošní překonal. Líbila se mi hlavně akce - kostelová bitka a závěrečná bitva byla TOP. Bylo super vidět rozdíl, jak se s nacisty vypořádává třeba Flash a jak obyčejní smrtelníci jako Alex či Sara. Celkově se mi interakce mezi Alex a Sarou líbily a že Alex dostala více prostoru. Ale největší pochvalu si zaslouží Melissa, která byla v roli Overgirl neskutečná. Legendy nesleduji od poloviny druhé série, ale Steinova smrt mě hodně zasáhla. Zasloužil si šťastný konec. Líbily se mi interakce mezi legendami. Uvažuji, že seriálu dám druhou šanci a začnu na něj zase koukat (momentálně sleduji jen Supergirl a Flashe). A už se těším na midseason finále Supergirl. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Tyhle crossovery by se vážně dělat neměly. Už takhle je všude jen "láska, láska, rodina..." a tenhle díl toho byl narvanej, že jsem myslel, že to po 10 minutách vypnu. A když už přijde akce, tak použít ty nejlevnější efekty, co zrovna byly ve výprodeji v Lidlu, je normální, když se jedná o "největší seriálový DC crossover"? Jak tohle někdo může schválit a poslat do televize? Nechápu... ()

Mr.Ward

všechny recenze uživatele

***** Neskutečný! Opravdu obří crossover, který má děj, zábavu, akci a emoce. I když některé seriály v různých svých sériích a dílech pokulhávají, takhle pospolu jsou bezkonkurenční. Herci si to evidentně užívají a myslím, že tohle bude hodně těžké někdy překonat. Hlavně vše vypadá jako hromadné finále všech seriálů a skvěle by se to i hodilo. Ale pojedeme dál, a snad ještě někdy tuhle celou partu uvidíme. (Otázkou zůstává jak to bude vypadat když nějaká tv seriál koupí a bude ho vysílat. Většinou je nevysílají takhle spolu, takže tam se celá pointa vytrácí a diváci budou zmateni. Na druhou stranu, v dnešní době není problém si celý 4 hodinový event dodatečně sehnat a pustit.) ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Pořadatelka: "Vítejte na West-Allenově svatbě, mohu vám ukázat vaše místo? Strana nevěsty nebo ženicha?" Heat Wave: "Vzhledem k tomu, že jsem se několikrát pokusil ženicha zabít, bude lepší, když budu sedět na straně nevěsty." Flash se žení, Arrow požádá svou milou o ruku, sestra Supergirl prožije lesbické dobrodružství s legendou. Arrow: "Myslel jsem, že já jsem tu vševědoucí učitel." Flash: "Věděl jsem, že tě jednou dohoním." Je to oddechový díl se seriálovou ligou spravedlnosti, kde se v závěru pustí do nacistů ze země X. První část crossoveru - Krize na Zemi - X. - 100%. ()

Reklama

Reklama