Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supergirl, Flash, Green Arrow a Superman čelí bitvě svého života. (LUKICKK)

Recenze (7)

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to zas za námi, uteklo to ohromně rychle, je hodně znatelné, že je letošní crossover o celých 40-45 minut kratší než ten předchozí. Když už mohu faktory ze všech tří dílů shrnout dohromady, tak jsme se po mírném náběhu dočkali opět pořádné bašty pro všechny komiksové geeky a příznivce seriálů ze stáje CW DC shows. Kdokoli si oblíbil filmového Supermana s tváří Henryho Cavilla a jemu sekundující Amy Adams jako Lois Lane, by měl zhlédnout tento crossover a definitivně přehodnotí předchozí zalíbení. Protože jsem dlouho v televizním pojetí neviděl tak hezkou chemii mezi dvěma příjemnými, ač nepříliš známými herci. Jako další DC event skvěle zkonstruované dohromady, přestože nepřímá porážka hlavního padoucha přišla dosti znenadání a bez jakékoli intenzity. Když ale vezmete vpotaz důsledek tohoto mírného spádu, který naznačil něco obrovského na příští podzim, natěšenost přebíjí jakékoli výhrady. 9/10. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Crosover Elseworlds bol s pomedzi ostatných crosoverov najslabší ale neznamená že sa mi nepáčil. Bolo to dobre len mi tam chýbali legendy. Námet bol dobrý aj myšlienka. Ako najlepšia časť toho crosoveru bola 2. tá sa mi najviac páčila jednak tá posledná bola najslabšia ale tiež celkom dobrá bola. No verím že toto nebol posledný crosover lebo na konci bolo niečo ako v jeseni 2019 Crisis on infinite earths tak som zvedavy. Batwoman tiež vyzerala dobre som zvedavy na samostatný serial tak uvidíme čo bude ďalej. Cely crosover 84% čo sú tak 4*. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec dobrý, všechno dobré. Ty dětské verze v jiných médiích skvělých příběhů jsou tak roztomilé, barevné, rozjuchané. Ale ano, uznávám, že to propojování se starými DC seriály je příjemné. Těžko něco podobného čekat u méně rozvětvených fenoménů. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl ale maglajz. Bizarra bych si dal radši ve filmech, škoda, že to nedopadlo. Nelituju, že jsem Supergirl přestal po druhé sérii sledovat. Lois jsem viděl poprvé a to byla řádná slabota, modrák lepší modrej než v "civilu." ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Bleskočas." - "Cože to?" - "Tak tomu říkám." - "Vážně máš pojmenování pro všechno." Alternativní světy 3: Tohle byly taková třešnička na dortu. Celou epizodu si ukradl Superman. 1. Bojoval tak trochu sam proti sobě, neboť záporák měl jeho schopnosti, vzhled, kostým akorát byl černý. 2. Požádá o ruku Lois Leinovou, takže tam má i milostnou linku. 3. Herec, který ho ztvárnil je téměř v každém záběru, protože tu má dvojroli. Celkově to bylo skvělé, protože se stále něco dělo. Humor obstarával znovu Oliver & Barry. "Neměli bychom se obejmout?" - "Ne! A tentokrát to míním vážně. Dvakrát jsi mě přiměl tě obejmout." - 90%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Když zápasí Superman/John Deagan a Superm ze Země-38, žena která je vidí vykřikne „Bizzaro“. Bizzaro je Supermanův protipól, častá záporná postava v příbězích o muži z oceli. Je jeho naprostým opakem, ale má jeho schopnosti. (spacemaster)
  • V epizodě mluví Oliver (Stephen Amell) a Barry (Grant Gustin) s barmanem Garrym. Jde o postavu ze seriálu Legends of Tomorrow (od r. 2016) , kde jde o jednoho z členů Time Bureau. Další narážkou na tento seriál je jeho prohlášení, že Oliver a Barry nejsou jeho hrdinové, ale jeho „legendy“. (spacemaster)

Reklama

Reklama