Reklama

Reklama

Supergirl

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2021), 89 h (Minutáž: 38–47 min)

Hrají:

Melissa Benoist, Chyler Leigh, Calista Flockhart, Jeremy Jordan, Laura Benanti, David Harewood, Dean Cain, Helen Slater, Faran Tahir, Mehcad Brooks (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(126)

Aby Kara Danvers odvrátila katastrofu, odhalí své schopnosti a pravou identitu: je sestřenicí Supermana, známou jako Supergirl a ochránkyní National City. (Netflix)

Recenze uživatele micle21 k tomuto seriálu (17)

Supergirl Lives (2017) (S02E09) 

Uff, tak kde začít. Smithova režie je vždycky jistota a ačkoliv se mi nějaké epizody líbily víc než ty jeho, tenhle standard postačí. A většinou dostane i nějakou nosnou epizodu, takže se může vyřádit. Scény na otrokářském měsíci stály za to, udržely mě v napětí a poměrně jsem se bavil. Ten zbytek už však stojí scénáristicky za vyli*prdel. Nejsem xenofob, ale ten gay vztah je tak strašně nucený a protivný, že se mi skoro až chtělo přetáčet, ale to nikdy nedělám, tak jsem si řikal, že to překonám. Dále mě neskutečně začal otravovat Winn. Nikdy jsem nic proti němu a Jamesovi neměl, ale minimálně za tenhle díl bych toho jeho nerdovské já pořádně profackoval. A ta linka s nerudným rádoby šéfíkem je naprosto o ničem a ještě mi ani jedna scéna s nim v seriálu nebavila, naprosto zbytečná postava, snad se někdy vrátí Cat. Jo a Harley Smith je tak strašně nesympatická a ošklivá, že už prosim nikdy více. ()

We Can Be Heroes (2017) (S02E10) 

Božee, to je nuda. Začnou spolu chodit, bla bla bla..klišé střídá klišé.. ()

The Martian Chronicles (2017) (S02E11) 

Bože, celkem snesitelný díl, ale to napětí mezi tim, kdo je white martan a kdo ne? Zapálí kahan a pak se ostýchavě dotýkaj plamenu..To přece nedává smysl. Přece vědí kdo jsou a kdo nejsou :D ()

Luthors (2017) (S02E12) 

Tyjo, to mě po delší době, co jsem pustil další díl celkem bavilo. Ale co sakra měl bejt ten konec s čáryfukem, co miluje Karu? :D ()

Mr. & Mrs. Mxyzptlk (2017) (S02E13) 

Ježiš to zas byla pecka :D Zápletka jak z učebnice jak se to nemá dělat. :D ()

Homecoming (2017) (S02E14) 

Překvapivě pro mě velmi dobrý díl po tom minulém k uzoufání. Dobře jsem se bavil, chvíli mě i zajímal Jeremiah, ale on prostě hlavní postavou nikdy nebude. Zatím to nebalím, i když mi to trvá :D ()

Exodus (2017) (S02E15) 

Jediný co by mě zajímalo, co v tomhle díle sakra dělal James Olsen. ()

Star-Crossed (2017) (S02E16) 

Sbírám všecky síly, abych to dokoukal. No občas je to fakt peklo. Tentokrát mě aspoň trošku bavila rozepře mezi Supergirl a Mon-elem..hlavně když prosto nedostanou ty trapný lesbičky.:D ()

Distant Sun (2017) (S02E17) 

To byla teda zápletka. A je vidět, že je úplně fuk kdo to režíruje, jelikož Kevin Smith by měl být zárukou, ale když adaptuje kravinu, tak z toho může vzejít jenom kravina. ()

Ace Reporter (2017) (S02E18) 

Oproti minulému dílu znatelné zlepšení. ()

Alex (2017) (S02E19) 

Zajímavý díl a nenudil jsem se moc jako obvykle. ()

City of Lost Children (2017) (S02E20) 

To bylo strašný. Vůbec mě to nebavilo a přišlo mi to nekonečný. Dobře, že se v příštím díle objeví Cat. ()

Resist (2017) (S02E21) 

božeee..feminism approves. ()

Nevertheless, She Persisted (2017) (S02E22) 

Tak jsme to kooonečně dokoukal a končím. Crossovery postačí. I když je Melissa Benoist hrozně roztomilá, jenom kvůli ní na to koukat nebudu. ()

Crisis on Earth-X, Part 1 (2017) (S03E08) 

Tohle je prostě úplně jiný seriál, úplně jiný tón a víc to snad byl díl Flashe..nevim proč ho nedali prvního..nicméně když pominu nácky, kteří zaútočí na svatbu plnou superhrdinů nebo elitních vojáků, tak proč si sakra Mick bral na svatbu svůj plamenomet? :D A Oliver luk :D Nicméně Mick se svýma hláškama jako vždy neskutečně válel! :D ()

Elseworlds, Part 3 (2018) (S04E09) 

To byl ale maglajz. Bizarra bych si dal radši ve filmech, škoda, že to nedopadlo. Nelituju, že jsem Supergirl přestal po druhé sérii sledovat. Lois jsem viděl poprvé a to byla řádná slabota, modrák lepší modrej než v "civilu." ()

Crisis on Infinite Earths, Part 1 (2019) (S05E09) 

Začalo to tak vlažně. Doufam, že ještě šlapnou na plyn. Za dvě série co nesleduji Supergirl se toho moc nezměnilo, jen přibylo pár postav, ten poskok s hláškama je na proplesknutí.. ()

Související novinky

Cage málem znovu hrál Supermana

Cage málem znovu hrál Supermana

08.12.2019

Chystaný speciál Crisis on Infinite Earths nabídne crossover mezi doposud největším počtem televizních superhrdinů od DC. Kromě stálých herců, co mají na stanici CW vlastní seriál, se pak dočkáme i… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama