Reklama

Reklama

Supergirl - Season 2

(série)
Trailer
USA, (2016–2017), 15 h 46 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Melissa Benoist, Tyler Hoechlin, Mehcad Brooks, David Harewood, Chyler Leigh, Calista Flockhart, Lynda Carter, Ian Gomez, Chris Wood, Andrea Brooks (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Myriad byl odvrácen. Ovšem tohle rozhodně nebyl konec. Na Zemi havaroval záchranný modul z Daxamu (nepřátelé Kryptonu) s neznámým Daxamanem. Od svého přistání je v kómatu. A do toho všeho se v National City objeví organizace Cadmus, která si dala za cíl zbavit se Supergirl a Supermana. (Varan)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu fakt,že je to bruneta,tak je stále na skřípání zubů,že Melissa vypadá v těch šatičkách opravdu super. Bohužel...má v naprosté většině totalně debilně napsané dialogy atd.,takže je jedno,zda umí hrát (na tv poměry) či ne,protože z toho co dostává ve formě scénáře,by nevykouzli pořádný seriál,ani Stanislavskij a ostatní na tom nejsou o moc líp. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série poněkud změnila styl, seriál se přestěhoval z CBS na CW, rozloučili jsme se s Calistou Flockhart, začala se objevovat Lynda Carter (Wonder Woman ze 70. let). Ideálním párem se stali Kevin Sorbo (Herkules) a Teri Hatcher (Lois Lane z 90. let) jako král a královna z planety Daxam. Povedly se hned dva crossovery s Flashem a spol. - nejprve úvod k eventu Invasion! a příprava na muzikálový díl Duet. Humor, vztahy a superhero problémy. Velmi se mi líbí svou atmosférou marťanské příběhy (vzpomínky na E. R. Burroughse) a samozřejmě je příjemné mít i v tomto seriálu L linku a něžnou romanci mezi Alex a Maggie. Ideální mix. ()

Reklama

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada začala slibně ale prostě do všechno odbyla a co mě štve nejvíc: prostě vymazali Maxwella Lorda, ten prostě neexistuje, ano?, Cat Grantová jela někam do Himalájí(doslova), jediný co dokážu pochopit je Superman, to by nedávalo smysl jelikož má svoje město které musí chránit. Co také nechápu proč se nám hlavní záporák pořádně představí až někdy v 16. díle a místo toho nám tady asi těch 15 dílů vykreslují Lillian Luthorovou aby řekla jednu fakticky dobrou hlášku a potom ještě podrazí Karu aby se neřeklo a navrch se omluví Leně ale aby jsme k vracení záporáků nepotřebovaly montáže z vězení tak prakticky společně s naším dá se říct týmem zachrání planetu....no a když nad tím tak přemýšlím a přemítám tohle je vlastně problém obou řad: prostě scénáristi se nemůžu domluvit kdo bude hlavní záporák a tady je to ještě horší než předtím protože u Astry byl její příběh nějak zakončen ale tady? Tady se Lillian beztak bude vracet a vracet a to prostě nejde, taky mě štve že Jeremaiah(nebo jak se to píše) nedostal žádné zakončení asi si prostě v CW řekli že to opět nechají i s Cadmusem na druhou řadu. Co musím pochválit jsou nové postavy které jsou skvělé ale nejvíc dle mého vyčnívá Mon-El který prostě musí se vrátit, musí....Jo a cliffhanger byl zajímavý ale strašně matoucí, mám naštěstí velké štěstí(bylo to sice omylem ale je je to geniální ne?) že nějak tak vím kdo je záporák.6/10 Nejlepší díl:22. Nejhorší díl:13. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Roztleskávačka Melissa Benoist je zpět a je tu spousta změn. Méně se to odehrává v Catco Worldwide Media, DEO změní kabát a je tu představen mimozemský bar. Celkově se změní prostředí a obmění se herci. Hned v prvních epizodách se konečně ukáže Superman, což potěší. Příběh je rozdělen na 2 poloviny: V 1 polovině bojuje Supergirl proti organizaci Cadmus, která chytá mimozemšťany. No, a ve 2 polovině přímo proti armádě mimozemšťanů, kteří napadnou zemi, aby jí mohli vládnout. Během série si užijeme: Cestování časem, spousta vesmírných lodí, různé rasy mimozemšťanů nebo lesbický vztah. Tato série je lahůdka pro fanoušky sci-fi a fantasy! Obsazení: Opět tu je převaha ženských postav a není tu záporák, ale jsou tu 2 výrazné záporačky. Jinak mně nejvíce zaujal nováček Mon-El, kterého ztvárňuje Chris Wood. Vtipálek, provokatér, sympaťák, který oživil atmosféru seriálu. Triky a efekty jsou tady téměř dokonalé, takže oproti 1 sérii velký posun a to ve všech ohledech. - 80%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Melissa Benoist je stále skvělá, ale ačkoliv nejsem žádný sexista ani nic podobného, tak ta viditelná ženská emancipace a angažmá LGBT komunity na mě je prostě nepřekonatelné sousto. V kombinaci s kvalitou jednotlivých epizod, přičemž mě pouze několik vyloženě bavilo, téměř úplné nebo úplné vynechání oblíbených postav (Cat Grant, kde je sakra Maxwell Lord???) a taky velice naplněným rozpisem mnohem kvalitnějších a kratších seriálů prostě musím se Supergirl po dvou sériích skončit. Už takže jsem to dokoukal o 5 měsíců později a bylo to utrpení. Ty tři tomu nechám, ale fakt jen kvůli Melisse. ()

Galerie (361)

Reklama

Reklama