Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles, rok 2050. Světu vládne násilí, drogy a zločinecké gangy. Město andělů se ocitlo v anarchii. Mladý lékař Power přichází do L.A. za svým bratrem Johnnym, který se živí jako kickboxer. Lake však zjistí, že jeho bratra někdo zabil poté, co vyhrál balík peněz v kickboxovém souboji. Rozhodne se bratrovu smrt pomstít. Aby našel vraha, musí proniknout do podsvětí, ve kterém neplatí žádné zákony. Pod vedením trenéra Slicka se začne připravovat na turnaj v kickboxu, ve kterém nepůjde o peníze, ale o život. A nejen v ringu. (SPI Film)

(více)

Recenze (8)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomenutelná arénní mlátička od režiséra několika dragon-wilsonovek (mj. i mé oblíbené BLOODFIST VI: GROUND ZERO) a dudikoffek, jehož SLAP BITCH momentálně velmi napjatě očekávám. Plusem by pro někoho mohla být účast řady šampionů kickboxu (jejichž jména jsou vypsána v úvodních titulcích i s jejich sportovními tituly) a jejich početné bitky, které jsou ale podprůměrné. Děj, zcela zbytečně zasazený do vzdálené budoucnosti plné přes modrý filtr natočených rozbordelených skladišť, je samozřejmě nulový a přeskakuje jen mezi dvěma lokacemi - arénou a striptýzovým klubem, ve kterém má cameo Jim Wynorski, a Dominic LaBanca v hlavní roli je nevýrazný nýmand připomínající zatoulaného člena nějakého boybandu. Ze stejného roku jako podobná PEKELNÁ ZÓNA, kterou jsem měl taky čest vidět. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Úplná vykrádačka Krvavé pěsti,ale jen hozena do budoucnosti s více nahatejma holkama. Hudba je pěkná stejně tak se dá koukat na akční scény. Buď se to odehrává v nějakejch skladiští nebo ve striptízovým pajzlu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Žádná známá béčková tvář. Snad jen Michael Blanks lehce připomíná jeho bratra Billyho a jde z něho ta aura. Jinak neherci sice šampioni, který vůbec neznám, příběh plný klišé a jednoduchosti i přes tohle všechno mě to bavilo člověče. Normalně mě ta atmosférka tý rádoby naivně vydoufalí budoucnosti chytla za pačesy a vcucla do filmu, dialogy hloupý, hlášky suchý přes to furt zábavný. Fighty nepromakaný, přes to jsem fandil. Tohle je ten typ béček, který můžu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pomsta draka na divákovi je typická arénovka s akými sa v tej dobe roztrhlo vrece. Aj vývoj deja medzi bitkami je miiónkrát obohraný a 89 minút dopredu predvídateľný. Jediná inovácia s ktorou prišli je to, že dej umiestnili na nejakú vesmírnu stanicu v ďalekej budúcnosti. Ale vo výsledku to je jedno. Aj tak vidíme len jeden sklad v ktorom sa borci bijú a striptíz klub s obnaženými ženami. Hlavný problém tohto filmu je, že bitiek je síce po kokot, ale všetky sú na piču. Pomalé, nekontaktné a o zložitejší chvat nezavadíte. 99% chvatov by som z fleku mohol predviesť aj ja, človek s čiernym pásom z gaučingu. Borci tu vlastne ani nepredvádzajú nejaké chvaty ale len pózy pri ktorých napnú svaly. Bežného fandu týchto sračiek nenadchne ani herecké obsadenie. Samí no name borci, ktorí sú podľa úvodných titulkov šampióni v kdejakých bojových umeniach, ale kto ich už dnes pozná? Charizmu majú všetci nulovú. Takže vlastne ani neviem za čo dávam jednu hviezdičku. Možno za cameo Jima Wynorskiho. To by mohlo niekoho na film nalákať. :) 1/10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Klasický kung-fu snímek který se od ostatních nijak neliší. Scénář je zcela typický dle zavedených šablon. Smrt mistra školy a následná pomsta. Mladý Jackie Chan opět předvádí co umí a musím se přiznat, že již od začátku příběhu jsem se těšil na finální souboj, který byl, jak jinak, skvostný. Rozhodně se bylo na co dívat. Jedna věc však stojí za upozornění. Chan tu nezvykle vynechal humorné taškařice, a jak já u asiatů nazývám, opičárny. Děj je tentokrát brán vážně, což krapet zvýšilo dramatičnost. Zápasy tu samozřejmě převažují, ale přeci jen tu je dán více prostor i příběhu. Ano, tento snímek se řadí mezi ty povedenější. ()

Reklama

Reklama