Reklama

Reklama

Cesta Vikingů

(TV film)
  • Česko Vikingská princezna (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Skandinávie, 7. století našeho letopočtu. Mladý vikingský bojovník Erick se odvážně přidá ke konkurenčnímu klanu Vikingů, aby zachránil 18 letou princeznu Tasyu, kterou unesl velký Jormungand - Midgardský had. Záchrana princezny je složitá a nebezpečná úloha, při které Erick riskuje více než jen svůj život a život princezny. Během záchranné akce může totiž nastat bájný vikingský konec světa – Ragnarök. (Universal Channel)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (18)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Říká se, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. Tohle divadlo sice zas až tak velké nebylo, ale evidentně vyždímali ze žalostného minima maximum. Zajímavý námět ovšem není výhra. Nevalný scénář, bídnou výpravu a úsměvné neherecké výkony má na svém triku pravděpodobně nízký rozpočet, jehož přesné cifry má zcela jistě pod svým palcem T2. Naštěstí se dalo alespoň koukat na svalnaté Vikingy a celkem pěkné princezny. 2,5* ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu napsat. Čekat se od toho moc nedalo a tak trochu nechápu nízké hodnocení. Není to výprava jak v Thorovi a tak stěžování si na "malé" klany je podle mě mimo mísu. S obsazením jsem problém neměla, herci hráli přiměřeně a triky byly věrohodné. Jediné, co mi trochu vadí, je samotný příběh, ale to je už můj vlastní vkus. Na kino to není, ale pro nenáročného diváka večer k televizi, proč ne. Dalo by se to natočit mnohem lépe, ale na druhou stranu i mnohem hůře. Průměr televizní zábavy, rozhodně ne odpad. ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že kooperace mezi libovolnou zemí disponující jakýmsi filmovým průmyslem a Bulharskem bude stát tak akorát za zlámaného leva. Být soudruhem režisérem tohoto zvratku, opravdu bych se obával žaloby ze strany severských států, které si na té svojí mytologii ještě lpějí. Todore, ty tupé hovado! Příště natoč horor o mladistvých bezdomovcích z bukurešťských kanálů, kteří si vesele halucinují po ředidle. Tam by ti prošel i ten had z Photoshopu. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Prý by se to dalo natočit i mnohem hůře, dle jednoho ze zdejších názorů. No nevím - můj desetiletý synovec nedávno na mobil natočil jak si s kamarády hráli s plastovými meči na rytíře a TO vypadalo mnohem LÉPE než kanadsko-bulharská pseudovikingská slátanina, která uráží pojmy jako logika, smysluplný příběh, filmová výprava nebo alespoň televizní (byť třeba ubohá a dementní) zábava. Tohle beru jen jako vítaný přírůstek do mé sbírky obskurních filmových sraček :-D. ()

3mates33 

všechny recenze uživatele

Otrasné obsadenie. Všetky tie klany boli malé a na smiech. Myslím, že keby sa prebudili vikingovia, zostali by v šoku ako ich zosmiešnili. Armády o piatich mužoch vládli svetu, to sa do filmu moc nehodí, a vlastne celkovo, celý film sa hodí akurát do poludňajšieho programu TV HNoJ, a vlastne tam som to videl... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Hild (Nate Fallows) je vlastne ženské meno a Mani (Anya Taylor-Joy) je mužské, vo filme je to teda rodovo obrátene. Tieto slová znamenajú „bitku“ a „mesiac“. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Sofii (Bulharsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama