Reklama

Reklama

5 Second Movies

(seriál)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 2007

Hrají:

Doug Walker, Rob Walker, Johnny Depp (a.z.), Mark Hamill (a.z.), Michael J. Fox (a.z.), James Earl Jones (a.z.), Christopher Lloyd (a.z.), Peter Mayhew (a.z.), Ewan McGregor (a.z.), Brad Jones (a.z.) (více)

Recenze (6)

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Dak Wolker, bratranec Texase Rangera, pod aliasem Nostalgického Kritika si sedl a vystřihnul vždy 5 sekund z filmu a do toho křičel nějakou blbost. Vono to jeho kritizování je taky vobčas votravný, ale tohle je fakt o ničem. Doporučuji jiný youtube kanál s podobným názvem 5secondfilms (jejich celovečerák - Dude Bro Party Massacre III), který tedy jsou taky trapný (jen však trošku) (a který si některý uživatelé spletli s touhle blbostí - burgu, vidím tě), ale alespoň neplivou na práci stovek režisérů, herců, producentů, kameramanů a těch paní, co dělaj catering. Fujky fujky. ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která tady na csfd podle mě nemá co dělat. Absolutní ztráta času i když naštěstí není až tak velká. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

5s je príliš málo, aby vytvorili zápletku, gradáciu, prekvapenie... 15-30s by bola ideálna stopáž, kaďopádne zaujímavý nápad ()

Reklama

Reklama