Reklama

Reklama

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Recenze (171)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Ty hlavo skopová, jestli přijdu pozdě, tak máš po ptákách, ty sluho bílej, co by chtěl bejt řidič slečny Daisy" ... dělová hláška Missy Elliot směrem k černému řidiči nakonec rozhodla o 3*. Filmeček o dívce, která chce dětem z ulice překazit slibnou dráhu zločinu tancem, je značně naivní až pohádkový (dobro a zlo, znáte to), ale když mě taneční filmy svádí jak býka rozpohybovaná muleta a tady se pohybovalo jedna báseň. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takže, prosté děvče s velkým talentem hledá své štestí a ještě stíhá pomáhat všem svým bližním. Hm, že by pohádka? Ano:) Originální? Ale no tak... Jessica Alba? No, dobře, objektivně to asi je kus, ale já ji nežeru a herecky teda dobrá jen do těsné kombinézy či podobného skorooděvu. Některým filmům to dokonce vydělá na druhý díl;) Jenže - odpadové Crossroads jsou po všech stránkách horší a...no řekněme, že mi tenhle styl sedí přece jen víc , i když nějakou originalitu či zajímavost aby člověk pohledal. Takže na tomto místě pozdrav Gwen Stefani a Nelly Furtado a pro tenhle film 40%. PS: Film Honey-covered Jessica Alba by asi neměl moc děje ani myšlenku, ale přesto by byl daleko zajímavější;) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $30,308,417Tržby Celosvetovo $62,228,395 ║ Príbeh je až moc klasická schéma ale zas tu máme sympatickú Jessicu Albu a tá to nadmieru svojím hereckým prístupom a ľahkosťou podania utiahne a aj pekne zatancuje. /60%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pokud tomuhle filmu odpustíte naprostou předvídatelnost a občas dost prkenný dialogy, můžete si užívat super taneční tríčky dobrou hudbu a velice sympatické herecké obsazení v čele s opravdu výbornou Jessicou Albou. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mervyn Warren: 1. Hurt Sumthin ,2. I'm Good ,3. Gimme the Light ,4. React ,5. Leave Her Alone ,6. Ooh Wee ,7. It's a Party ,8. Thugman ,9. Now Ride ,10. J-A-D-A ,11. Think of You ,12. Closer ,13. I Believe , ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Normální taneční film s nejkrásnější herečkou na světě. Kupodivu mi to ke spokojenosti stačilo:-)) 65% ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Na Honey jsem koukal jen z jednoho prostého důvodu, a to kvůli Jessice Albě, která byla sexy jako vždy, ale to je jediné co mě skutečně na filmu zaujalo. Hip Hop mi moc neříká, takže jsem to bral jako pěknou pohádku pro naivní teenagery. Pohybová choreografie tanců byla dobře provedena a občas jsem chtěl vyskočit s židle a žačít tancovat, což by měl taneční film vyvolávat, takže mě nakonec přemluvil na slabší 3 * . 8 nominací na cenu v kategorii Choice Movie, ad; 45 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

A mám za sebou ďalšiu nervy drásajúcu, hlbokú a posolstvo nesúcu drámu :). Ťažko uveriť, že do podobných filmov sa vôbec snažia niečo podobné zakomponovať. Polovicu filmu je vyplnená nič moc nehovoriacimi tanečnými choreografiami a celkom fajn hudbou. Lenže to som si mohol zapnúť aj nejaký hudobný kanál a čumieť naň jeden a pol hodiny. Príbeh priehľadný ako najčírejšie sklo. Filmu pomáhajú len celkom príjemná herecké zoskupenie. 55%. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Přesto, že Bille Woodruff stále jen točí a zabývá se hudebními esy, neznamená to, že se dílko musí 100% podařit. Tak jako v jeho předcházejících pokusech je zde bezduchý, částečně vykradený scénář, vše stojí a padá na dobré hudbě. Do role byla vybrána všestraně nadaná Jessica Alba typově a vzhledově podobná Alexi z Flashdance. Zde se předvedla opravdu v plné své kráse a její "taneční pořádek" byl svižný a od "podlahy".Tři za hudbu a smyslnou Jessicu. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická pohádka, kterých je stovka a v mnohem lepších provedení. Většina tanečních kousků je vážně pěkných a některé jsou dosti odfláknuté stejně tak jako předvídatelný příběh. Ale i tak se jedná o pohodovou jednohubku, kde je krásná Jessica Alba, proto hodnotím 2,5 hvězdičky... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

No dobrá, dejme tomu. Nevím co na Jessice Albě všichni vidí... taková normální holka, kterých jsou v "Jůesej" stovky, ne-li tisíce. Ale co, na tu sobotu večer to není zas tak hrozný. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Naivní hip-hopová limonáda, provařená tolik viditelným množstvím klišé, až je z toho na zvracení, slušně řečeno.. Překvapivě dobře se pohybující Jessica Alba se tak coby barmanka a nadějná choreografka videoklipů ocitá mezi bandou černochů, kteří se jen permanentně poplácávají a objímají, a přímočará pohádka (dobro, zlo - nic mezi) si to směle doklopýtá až do šťastného konce. Hip hopově obdobně laděném Save the Last Dance jsem kdysi dal ***, takže tady musím sundat nohu z plynu!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z té řady tanečních filmů, u kterých přesně víte co se bude dít a jak to celé dopadne. To by možná ani tak nevadilo, kdyby aspoň fungovali ty taneční choreografie a hrála dobrá muzika. Muzika ale dobrá nehraje a taneční scény nemají vůbec žádný náboj a jsou nudný. Aspoň že tý Albě to tady sluší, ale to se dalo čekat. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Klasická americká patlanda, která tu byla snad už stokrát!Kdyby za něco stály aspoň ty taneční čísla. Film zachraňuje akorát roztomilá Jessica Alba a sympatický Mekhi Phifer. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pribeh o divce, ktera neco umi a chce si splnit sve sny a ale predtim musi projit prekazkama a intrikama, ktere ji zpusobuje jeji okoli. Presto ona to zvladne, ziska si uctu vsech a proste je nejlepsi. Tenhle velice originalni pribeh, ktery nikdo nikdy jeste nanatocil je proste nejlepsi :))) No, popravde, tyhle "motivacni" filmy moc nemusim, pro mlade holky co poslouchaji Rihannu a dalsi pricmoudly hvezdy co zpivaji hip hop, r'n'b to je sice bomba, ale pro mne no way 3/10 ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela hezkej příběh s hezkým koncem, určitě ale jen na posezení a shlédnutí s holkou, která miluje tanec, jako ta moje (( :: ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Typická romantická konina z USA, ktorú sem tam oživia ušľachtilé tanečky Jessici Alby. Tancovať síce vie, ale ako herečka des a hrôza!!! ()

Reklama

Reklama