Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"HUMOR STRANOU, TY HO CHCEŠ VÁŽNĚ ZAMORDOVAT?" Na konci 90let mě to minulo, teď už jen kvůli té Albové :-) Celkově to není nijak zvlášť napsané, vtipné hlášky to všechno zachránit nemohou a nějaký smysluplný kontext mohl být jen k plusu, přesto za Offspring (byť hrát mohli nějakou pecku, no ni?), skalpovaného Dextra, již zmíněné hlášky ("KDYBY ŽIL, TAK JE PO SMRTI.") a Jessicu v bílém spodním prádélku, no, ať se posedlá ruka neposere, dávám 60% ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

To zas jednou zplodili úchylárnu! Nikdy sem neměl nic proti béčkové produkci a tady mám pocit, že se jí snaží parodovat. Jako by si tu někdo pouštěl večer před spaním Petera Jacksona a pak se jal udělat něco po svém v témž duchu. Devon Sawa, ještě než se rozhodl škádlit Smrtku počal mít problémy s vlastní rukou, která začala vlastnit podivně zabijácké nálady. Tohle není horor, ale hodně praštěná černá komedie, která sem tam zaleje osazenstvo krví, nechá pomixovat tělíčka do polívky surovosti a hlavně zásobuje docela slušnýma hláškama. Jessica Alba je kus, ne ten kus masa jakým by jí titulovali autoři filmu, ale kus pěkné holky, takže herecky je to vyvážené. Navíc co provedli Dexteru Hollandovi, no tak to teda, to sem nečekal. The Offspring to pěkně roztočili a závěru dodali pořádnou šťávu svou nadupanou muzikou. Takže jako horor slabé 2 hvězdičky, ale jako totálně ulítlá černá komedie za 3. Už dlouho sem neviděl tolika litrů krve :o) ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo jako se zhulit a koukat na pulku Evil Dead 2 a Vřískotu. Chvílema parodie , chvílema horor se vším všudy. Nádherná mladounká Jessica Alba (takovýho andílka bych rád *kal taky :-D ). Dvojice zombies kamarádu obstarávají nejvíce zábavy (dvojice zombies kouká na zombies filmy). Celý je to tak ujetý viz. jeptiška hrající vymítače dábla , která si po skončení rituali vyžádá sex. Mimochodem smrt fanousku KISS i s makeupem me pobavila (tricko co mel v kuzelkarne bylo zas MEGADETH ). Na plesu hraje Offspring cover od Ramones "I wanna be sedated" a na konci ztomu Dexteru Hollandovi doslova jde hlava kolem. Snad jen smrt rozkošné kočičky v cerveném je škoda , ale zato byla luxusní. Všech pět by to dostalo , kdyby se tam ukazal Bruce Campbell :-D . "Nekde tady radi vrazedny maniak. Urizl jsem si kuli tomu ruku a ta vás chce zabít. " ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne túto porciu horrorovej zábavy som čakal. Aj keď je to len priemer, predčil aj niektoré diely 'Scary' série. Veď už z obalu sa nedá čakať nič seriózne, aj keď niektoré hardcore scény sú naozaj kvalitný materiál a tvorcovia nenechali na náhodu ani poriadne efekty, takže chápem aj štvorhviezdičkové a vyššie hodnotenia, no mne to príde len ako slušná porcia zábavičky. 60%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Horrorová teen komedie, ve který sice neni příliš napětí ani logiky, ale za to je v ní dost krve, trávy a zábavy. Inspirace nápadem se zlou rukou z dvojky Evil Dead je patrná, nicméně díky omáčce v podobě hlášek, spoře oděný Jessicy Alba nebo atmosféry devadesátkovejch teen bijáků nakonec nijak nevadí. Ujetá uchylárna, kterou si s notnou dávkou nadhledu nakonec užije každej, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • V okamžiku, když Anton plete, v televizi zrovna běží písnička „Dragula“ od Roba Zombie. (ČSFD)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 84. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Anton, Mick a Pnub objeví v autě mrtvá těla Tiffany a Curtisa, Anton poté odchází, přitom se ale dotkne Mickova ramena nejprve pravou rukou a poté i levou. Pravou ruku si ale přitom Anton již dávno usekl a zde má opět obě v pořádku (Stocki)

Reklama

Reklama