Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsem se rozmyslel, jestli to zcela odpadnu nebo ne, ale nakonec jsem vymekl, jelikoz tam bylo i par (vyjimecne vic nez 2) momentu, kde se dalo zasmat a zacatek byl taky docela fajn. Bohuzel scenarista videl hodne dobrych hororru (Evil Dead, Demoni,...)a pomyslel si, ze kdyz z nich vykradne nejake dobre scenky a myslenky, udela pekny film. To je ovsem vecny problem soudobych americkych filmaru - vykradaji a jeste spatne. Bohuzel film neni ani moc ftipny, nastesti je kratky... ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Já vám nevim. Tvůrci tohohle filmu se o ten vtip snažili asi tolik, až to přehnali a bylo to příšerný, trapný a ubohý. Možná někdy na toto "veledílo" narazim a pustim si ho, ale vyhledávat ho rozhodně nebudu. Nadruhou stranu jsem ale rád, že jsem opět viděl Jessicu a opravdu jen kvůli ní nedávám odpad! ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Pohodova uchylarna, neco mezi slasherem a cernou parodii na slashery :-) Devon Sawa neovlada svou ruku, ktera ma znacne zabijacke choutky. Kdyz to zabije jeho rodice tak to jeste vydycha, ale pote co osklive zarvou i jeho dva nejlepsi kamosi uz to je napovazenou. Kamaradi se ale vrati jako zombies (svetlo na konci tunelu bylo moc daleko, tak se na to vykslali a vratili se zpatky). Dale se do toho bordelu prida drsna cernoska v dodavce, ktera s nejakou woo-doo kudlou hleda posedleho dablem. Pridejte si jeste mladou Jesicu Albu, cameo Offspring a mame tu slusne zabavny filmecek :-) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla Jessica Abla ještě o trošičku větší kočka, z čistě preventivních důvodů bych vypálil čínský bufety po celým světě. A faktem je, že dobře udělaný béčko umí rozjet večer víc než ubohý éčko koupený na diskotékovým hajzlíku. A teď si to spojte. Humoru je tu rozhodně víc než v autobuse plným středoškoláků a nikdo se díkybohu nepokouší o umění. Proto dva závěry. Za á: Je to super film. Za bé: Ten, co zbouchnul Jessicu by se mi měl vyhýbat. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo jako se zhulit a koukat na pulku Evil Dead 2 a Vřískotu. Chvílema parodie , chvílema horor se vším všudy. Nádherná mladounká Jessica Alba (takovýho andílka bych rád *kal taky :-D ). Dvojice zombies kamarádu obstarávají nejvíce zábavy (dvojice zombies kouká na zombies filmy). Celý je to tak ujetý viz. jeptiška hrající vymítače dábla , která si po skončení rituali vyžádá sex. Mimochodem smrt fanousku KISS i s makeupem me pobavila (tricko co mel v kuzelkarne bylo zas MEGADETH ). Na plesu hraje Offspring cover od Ramones "I wanna be sedated" a na konci ztomu Dexteru Hollandovi doslova jde hlava kolem. Snad jen smrt rozkošné kočičky v cerveném je škoda , ale zato byla luxusní. Všech pět by to dostalo , kdyby se tam ukazal Bruce Campbell :-D . "Nekde tady radi vrazedny maniak. Urizl jsem si kuli tomu ruku a ta vás chce zabít. " ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Helikoptéra použitá ve filmu byla Bell Jet Ranger II. Číslo registrace N90090. (Valsadora)
  • Poté co Anton vykoná koordinovaný, nervově řízený reflex neboli zvracení do křoví, přijdou za ním Mick a Pnub. Vzápětí je záběr na dům přes ulici kde bydlí Molly (Jessica Alba), která zrovna za oknem cvičí na baskytaru. (Stocki)

Reklama

Reklama