Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

To zas jednou zplodili úchylárnu! Nikdy sem neměl nic proti béčkové produkci a tady mám pocit, že se jí snaží parodovat. Jako by si tu někdo pouštěl večer před spaním Petera Jacksona a pak se jal udělat něco po svém v témž duchu. Devon Sawa, ještě než se rozhodl škádlit Smrtku počal mít problémy s vlastní rukou, která začala vlastnit podivně zabijácké nálady. Tohle není horor, ale hodně praštěná černá komedie, která sem tam zaleje osazenstvo krví, nechá pomixovat tělíčka do polívky surovosti a hlavně zásobuje docela slušnýma hláškama. Jessica Alba je kus, ne ten kus masa jakým by jí titulovali autoři filmu, ale kus pěkné holky, takže herecky je to vyvážené. Navíc co provedli Dexteru Hollandovi, no tak to teda, to sem nečekal. The Offspring to pěkně roztočili a závěru dodali pořádnou šťávu svou nadupanou muzikou. Takže jako horor slabé 2 hvězdičky, ale jako totálně ulítlá černá komedie za 3. Už dlouho sem neviděl tolika litrů krve :o) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Terri Hughes, Ron Milbauer .. Byl jsem včera tákk zhulenej já, nebo strůjci téhle příšernosti? Námět je sice typicky černě hororový, slušný rozjezd se ještě dal přežít bez úhony a první vyvražďovačka není tak špatná, ale jak se ty mrtvoly probudily, přestal jsem chápat, natož se bavit .. scény se začaly nudou protahovat, jejich náplň byla doost scestná neřku-li úchylná a trapná. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovejhle masakr se prostě musí vidět, ruka která sama zabíjí a je jí vcelku jedno jestli je jejím majitelem líná veš Anton nebo jestli si to jako useknutá štráduje na školní ples kde urve kus hlavy Dextru Hollandovi z The Offspring, k tomu Seth Green s flaskou v hlave a pěkná Jessica Alba. To by samozřejmě na 5* nemělo být, ale nějak si nemůžu pomoct ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ideální horor pro movie night s přáteli. Komediální pojetí totiž značně přebíjí všechny neduhy žánru. Partička flákačů baví, i když ruka zrovna nezabíjí, soundtrack je taky pecka a jako třešnička na dortu věčně polonahá Jessica Alba. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krájení cibule, samohana, monitorovaný koncert Ortelu…jsou situace, kdy pravačka posedlá zlými silami může člověku zavařit.. Slapstick a gore se setkávají na poli, kde se Vříská a zkouření volové hledají auta a vy v tom černohumorném ďábelském kvapíku možná zapomenete, jaká je to vlastně blbost. A až naposledy zahraje kapela Offscalp, uvědomíte si, že: „As usual, marijuana saves an otherwise disastrous day..“ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne túto porciu horrorovej zábavy som čakal. Aj keď je to len priemer, predčil aj niektoré diely 'Scary' série. Veď už z obalu sa nedá čakať nič seriózne, aj keď niektoré hardcore scény sú naozaj kvalitný materiál a tvorcovia nenechali na náhodu ani poriadne efekty, takže chápem aj štvorhviezdičkové a vyššie hodnotenia, no mne to príde len ako slušná porcia zábavičky. 60%. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle vypilo pár skleniček,vykouřilo pár cigaret,snědlo pár pytlů brambůrek..zkrátka ta pravá nálada na "nějakej biják".A přestože se o mně ví,že horory ráda nemám (i když by o mně většina lidí řekla na první pohled opak:D)tak jsme s kamarádkou pustily Ruku zabiják abychom to po půl hodině zase vypnuly.Opravdu šílená kravina.Už o tom v životě nechci ani slyšet.Když si vezmu,kolik dobrých filmů má tady míň procent,tak je mi ze všech tady vážně zle.Sorry,ale takhle blbý humor vážně nevedu... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je to už hodne dávno, čo som videl film Olivera Stonea "Ruka". Bol to zaujímavý psychologicko schizofrenický horror. Občas si spomeniem aj na oživlé amputované ruky z "Evil Dead" a "Voskového múzea". No a teraz som zhliadol celovečerný film o ďalšej vraždiacej končatine. Pozrel som si snímok "Ruka zabiják". Bola to uletená teenagerská horrorová komédia. Pobavil som sa. Najmä keď na halloweenskej párty zahrali týpkovia z The Offspring skladbu "I Wanna Be Sedated" od legendárnych Ramones. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt nářez. Několikrát jsem se dokonce musel hlasitě smát, jaké tam byly dobré a trefné hlášky a senzační scénky. Tahle hororová komedie, to se prostě musí vidět. Tvůrci se evidentně úplně zbláznili, protože celý film je velmi šílený, ale na mě to fungovalo. Devon Sawa jako línej týpek Anton a jeho vraždící ruka, to je opravdu docela úlet, ale jako by nestačilo, že si tu ruku usekne, ona žije svým životem a dál vraždí. Fakt úchylárna, ale překvapivě dobrá. Já jsem se tedy aspoň královsky bavil. A ještě větší sranda pak je, když se na scénu ze záhrobí vrací Antonovi kámoši a dělají, jakoby se nic nestalo. A takový jeden příklad za všechny. Když Antonova ruka zabije dva policisty, tak jeden z těch mrtvých kámošů začne tleskat. Prostě jízda. A co si tvůrci dovolili udělat Dexteru Hollandovi, to se jen tak nevidí. Prostě šílený film, který dokáže královsky pobavit. Anton, jeho dva mrtví kámoši, to je jednoznačně super trojka. Tohle je film, který jsem si užil a u něhož jsem se královsky pobavil, a to bylo přesně to, co jsem od filmu čekal. Nevím, co více dodat, snad jen mohu tenhle film doporučit, protože taková vtipná úchylárna se fakt jen tak nevidí. Je to za pět hvězd. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

"Huličovo kvítí, očka mi rozsvítí." Bejkovina která úplně nenadchne, jen tak lehce pobaví. A to taky stačí. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá úchylárna, ale překvapivě i docela vtipná :) Jako rozptýlení na sobotní večer určitě vhodná volba. ()

Reklama

Reklama