Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cathy se připravuje od časného rána. Chystá se slavit 20. narozeniny své dcery Evy. Našla pro ni skvělý dárek, i když pro ni trochu drahý: auto. Tak ji aspoň dcera bude pravidelně navštěvovat. Vždyť Eva nastupuje do prvního ročníku lékařské fakulty. Cathy se s Richardem rozvedla, ale při téhle příležitosti zakopala válečnou sekyru a pozvala ho na oslavu. Téhož dne se však její život obrátil naruby. Brutálním způsobem se dozvěděla, že její dcera byla zavražděna. (Filmbox)

(více)

Recenze (7)

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Film byl celkem ,,napínavý´´. Vydržela jsem dokonce, neboť jsem chtěla stejně jako hlavní hrdinka zjistit ,, kdo´´ ,,proč´´ a ,,jak´´ se to stalo. A nakonec se konalo velké překvapení....ani jsem se nestačila nadechnout a vrah a důvod zločinu byl objasněn během 60 vteřin ! Opravdu pár mrknutí okem , najednou obrovský skok a byl konec. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

fakt dobře natočený film.Odhalil nitra těžce zkoušených rodičů až do morku kosti.Dalo se čekat že konec bude překvapivý protože divákovi se nabízelo několik postav které mají smrt dcery na svědomí a to je vždy podezřelé.U mě dobrý. Jen těch reklam tam fakt bylo jak nasr... a ani nevím co nabízely takže zbytečné!Byl to mezičas kdy byl vyvenčen pes ,navštíven balkon s cigem a uvařené kofeé a udělaná druhá večeře. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejedná o krimi, to v žádném případě. Je to čistokrevné drama o tom, jak se rodina vyrovnává se smrtí dcery. Dopadení vraha vlastně vůbec nebylo důležité, proto byl celý případ shrnutí jen rychle na konci. A možná by bylo dobře, kdyby to tvůrci vynechali, vypadalo to zbytečně šroubovaně. Není to špatný film, na televizní poměry, ale dabing ho sráží (takovou hrůzu jsem neslyšela už dlouho) a kvůli množství reklam jsem měla chuť mlátit hlavou o zeď, takže proto je hodnocení tak nízko. ()

Muff 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Francouzské filmy nemám rád, všechno je v nich takové afektované, ale tohle bylo něco jiného. Narozdíl od jiných, mně přišly herecké výkony herců nepřepálené, civilní a velmi realistické, koneckonců jako celý scénář. Prostě velmi realistický film o lidech, které postihla tragédie a nemohou se dočkat rozřesení ani spravedlnosti. ()

julie_mie

všechny recenze uživatele

Zpěvačka Patricia Kaas tímto filmem přesvědčila, že je nejen výborná chansonierka ale i vynikající herečka. Škoda, že se k filmovým rolím dostane tak málo. ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Normálně francouzské filmy nesnáším, vždycky to jsou hrozné blbosti. Tenhle jsem ale zkusila a byl perfektní, napínavý s náhlým, překvapivým koncem. Dost dobrý :-) ()

poppy75 odpad!

všechny recenze uživatele

toto sa fakt nedalo pozerat ani s najvacsim odhodlanim...cisty amaterizmus...priserne herecke vykony...a este horsi dabing... ()

Reklama

Reklama