Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá vdova Carla si pronajala krásný a útulný byt v centru města. Je spokojená a chystá se začít nový život. Najednou se ale začnou dít prapodivné věci. U jejích dveří se střídají muži jako na běžícím pásu a dožadují se rozkoše, kterou byli zvyklí dostávat od předchozí nájemnice. Carla davy “donchuanů“ nejprve odmítá, pak ale zjistí, že i jí se tento způsob života vlastně zamlouvá… Postelové radovánky, novomanželské líbánky, manželské hádky a udobřování. Láska nejen mezi mužem a ženou, ale i láska zakázaná. Zkrátka láska ve všech podobách. Čeká vás lechtivá i peprná zábava s tímto a dalšími devíti příběhy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lechtivou komedii, dostal jsem nepříliš lechtivé povídky (některé až lehce vulgární). Jak už to u povídkových filmů bývá, něco se povedlo víc, něco míň. Lepší by bylo míň větrů a víc erotiky! Info pro dabingforum: V českém znění: Zbyšek Pantůček, Dana Černá, Jitka Ježková, Bohuslav Kalva, Petra Tišnovská, Kateřina Petrová, Pavel Rýnský, Petr Gelnar, Bohdan Tůma, Martin Zahálka, Saša Rašilov, Milan Slepička, Jiří Plachý, Zuzana Skalická, Hana Talpová, Oldřich Hajlich a další. Produkce: Zuzana Somrová Překlad a dialogy: Ivan Kotmel a Agentura K Zvuk Miloš Somr a Roman Čapek Režie českého znění: Martin Těšitel Pro VAPET production vyrobilo Studio Soundwave v roce 2011 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Poviedkovy film o deviatich pribehoch. Pozeral som to len preto, ze som chcel mat napozeranu komplet filmografiu rezisera Dina Risiho : 62 % ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná povídková komedie, jejíž jednotlivé příběhy mají (když nic jiného) svůj název, začátek a dokonce i konec s vtipnou pointou, což u podobných filmů nebývá vždy pravidlem (stačí vzpomenout Pasoliniho Trilogii života). Tento filmík mi ještě přes shlédnutím vzhledem k produkci, žánru a jménu režiséra evokoval dřívější, mnohem lépe hodnocená i obsazená Nová strašidla. Ovšem po shlédnutí a pečlivějším přezkoumání Risiho filmografie jsem usoudil, že jde spíše o napodobeninu jeho ještě starší (a mnou dosud neviděné), rovněž devítipovídkové komedie Bláznivý sex, jenom Gianniniho zde nahradil Dorelli. Jeho partnerkami jsou zde střídavě Laura Antonelli a mně dosud neznámá Gloria Guida, která tímto filmem bohužel prakticky ukončila svou hereckou kariéru. Z povídek bych vyzdvihnul tu s arabským šejkem, jejíž pointa mě překvapila hned třikrát :-) Nelíbí se mi jen český název, byť vcelku odpovídá italskému originálu. ()

Reklama

Reklama