Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scénky, písničky, zajímavé výstupy a to vše v podání největších hvězd českého šoubyznysu. Zábavným večerem Vás provedou Sandra Pogodová, Štefan Skrúcaný a Ruda z Ostravy. (TV Barrandov)

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Prý je v televizi málo srandy. Deficit se rozhodl dohnat tv Barrandov porcí nových scének a osvědčenýcj písniček. Dobrý tah je to v tom, že se jedná o návrat umělců, kteří nějak sešli z očí i z mysli. Není totiž třeba dívat se pořád na stejné a omleté ksichty. Uvádění se zhostila trojice Pogodová-Skrúcaný-Kavalčík. První dva jmenovaní v pohodě. Problém nastal s Kavalčíkem, který zde byl samozřejmě za trolla Rudu z Ostravy. Tím došlo k devalvaci poměrně zábavně koncipovaného večera, ve kterém nikdo nepřebýval. Nevadil mně nikdo. Hůlka dobře zazpíval, Pilarová s Březinovou byly neméně dobré. To byla hudební čísla. Nyní ke scénkám. Konečně si dal někdo práci stvořit nějaké scénky. Netahá se pořád dokola z archivu, jak bývá posledních několik let na jiných tv stanicích zvykem. I když scénky nebyly nijak extra vtipné, přece jen byly poměrně pestré v tématech. Parodovaly se klasické pohádky, ke slovu se dostal i Praotec Čech, jenž byl zbaven mýtů, nešvary levné plastické chirurgie i její možná rizika i včelařství. Objevili se herci, kteří tak nějak zmizeli z tv obrazovek - Sypal, Hudečková, Carda, Vyskočil, Jirák, Bittnerová aj. Díky této jakési neotřelosti se zábavný večer stal průměrně zábavným, ale pořád to byl schopný únik před ještě mnohem horšími pořady, které souběžně vysílala konkurence. Návrat scének a písniček to nebyl v nejlepší formě, ale ukázalo se, že když se chce, je na srandu v televizi zaděláno. Minimálně na tv Barrandov a s režisérem Jakubem Wehrenbergem je v tomhle ohledu vystaráno a postaráno v přijatelné úrovni. 50% ()

Reklama

onden85 

všechny recenze uživatele

Většinou vyhaslé hvězdy, snaha přiblížit se Televarieté (jenže to byla jiná doba jiní kabrňáci). Přesto věřím, že sledovanost bude (u starších a z nostalgie). Mám rád S. Pogodovou jako komičku, ale tady je vyloženě znát, že je do té nucené srandy hihi haha uvrtána jen pro prachy. ()

kazatelSVK odpad!

všechny recenze uživatele

Pišta jeb sa na to!!!!Máš na viac!!!Radšej vymysli niečo na štýl Telecvokingu tu na SK,sparodovať tie hovná v parlamente!!!Ale na Barrandov sa vyser!To sú sračky... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama