Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Billie sa prebudí na neznámom ostrove. Vydá sa do džungle, aby zistila, kde sa nachádza. Na ceste narazí na skupinu ľudí, ktorých prenasledujú vojaci so zbraňami a chcú ich zabiť. Spolu so nimi sa jej podarí utiecť, ale vzápätí sa od nich dozvie, že ostrov nie je možné opustiť. Je totiž pod kontrolou skupiny vplyvných obchodníkov s orgánmi, ktorí si neželajú, aby správy o nich toto miesto opustili. (Marceloo)

(více)

Recenze (13)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Billie sa prebudí na neznámom ostrove. Vydá sa do džungle, aby zistila kde sa nachádza, ale narazí na skupinu ludí, ktorých prenasledujú vojaci so zbraňami a chcú ich zabiť. Spolu so skupinou sa jej podarí utiecť, ale dozvie sa od nich, že z ostrova sa nedá odísť. Je ovládaný skupinou vplyvných obchodníkov s orgánmi, ktorí nenechajú nikoho odísť. - Nechápem miestnu nechuť k tomuto hororu. Mne to teda neprišlo ako horor, ktorý by patril do čiernej farby, aj keď si na farebnom triedení na ČSFD nejak nezakladám. Najlepšou zložkou tohto filmu je jednoznačne Natalie Burn. Bola absolútne neodolatelná v minuloročnej Mamule, takže nie je žiadnym prekvapením, že je neodolatelná aj tu. Ak ju uvidím ešte v niekolkých hororoch, vyslúži si miesto v mojej TOPke. Ďalšou parádnou vecou sú jej parádne fighty. Hudba bola taktiež vyhovujúca a perfektne sa dopĺňala s parádnym prostredím, v ktorom sa natáčalo. Taktiež sa tu objavilo zopár známych tvárí z hororov, takže som mal radosť. Miestami je tu ale zlá a roztrasená kamera, ktorá v niektorých scénach dosť prekáža. + herečka z Mamula + herec z Midnight Meat Train a Toxin + herečka zo Seed 2 + herec z 1408 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička archetypálnych a silene rôznorodých osôb sa prebúdza na odľahlom ostrove, netušiac ako a prečo sa tu vzali. Takže jednak premýšľajú a druhak sa odtiaľ snažia zdrhnúť, pričom im tu niekto ide očividne po krku. Pomerne nudný a otrepaný ostrovný thrill, ktorý do 100x videného neprináša nič, čo by bolo treba vidieť znova. 1* za film a druhá za niekoľko mojich obľúbených ksichtov vo vedľajších rolách (V. Jones, M. Paré, Ch. Campbell), i keď to vlastne nijak nezachraňujú. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když se ve filmu „A Perfect Vacation“ objeví herci jako Vinnie Jones, Michael Paré, Daryl Hannah, Edward Furlong nebo Robert Davi, což jsou přece jen jména známá, není to dobré ani jako béčko, kde většinou v poslední době hrají. Je to roztahané, bez emocí a v konečném důsledku ani nemáte komu fandit, i když by tohle měl být survival. Některá témata jsou moc provařená a pojatá moc alibisticky. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že tenhle typ thrilleru kdy několik lidí je na ostrově a někdo jich honí nelze pokazit , ale Atkins zvládl i to. Nějaká organizace si eviduje na světě lidi a pak je unáší na ostrov najde si v databázi někoho kdo chce orgány pak ty lidi na ostrově zabije a dá jim  ty orgány co potřebují proč je to tak složité film vysvětlí tím, že musí být bez jídla pití , aby tělo bylo připravené na operaci  což stejně popřelo tím , že tam jedli a pili. Tak se na ostrov dostane ženská co hledá svou sestru co seděla za pašování drog a pak zmizela a nyní dělá na tom ostrově pro tu organizaci . Tak ji taky unesou a ona se z tama snaží dostat  a najít svou sestru do toho si na ten ostrov zajdou občas ti chlápci z organizace a někoho si unesou. Bohužel od zhruba 30 minuty to stojí na místě a nic se neděje pak tu ženskou napadne postavit si vor , který postaví tak debilně, že je tam uprostřed díra a oni musí s ním plavat  , aby se pohyboval asi bylo strašně těžké dat k sobě třeba 10 kusů dřeva a udělat si i pádla , aby nemusely být ve vodě  a nenapadly je žraloci co tam žijou pak doplavou na jiný ostrov a tam je ta organizace znova unese pak tu organizaci navštíví ženská co jí umírá děcko a potřebuje operaci tak jí dají jednu ženskou   ona ji, ale  nechce , protože nechce žít (já teda nevím kdyby to pomohlo mému děcku žít nevybíral bych si bral bych co je) a radši chce tu co tam hledá tu sestru  (ačkoliv její orgány a krev nemusí souhlasit) ten šéf té organizace na to kašle a chce jí dát tu první (nedivím se mu) mezitím tam vběhne ta druhá sestra s 2 chlápky operace se nevydaří jelikož ta malá holka byla na cosi alergická a zemřela (to bylo asi těžké si to zjistit) a tak se tam všichni postřílí . ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Co potřebuje takový film, aby to nebylo takhle hrozný? 1) sympatické, charakterní hrdiny! 2) promyšlený děj/rozuzlení! 3) Jakékoli rozuzlení, jen ne takhle odfláknout vysvětlení čehokoli!! Hlavní hrdinka je mimořádně odporná, absolutně jediná zajímavá věc v celém filmu se neobjeví! Hrozný, hrozný, hrozný!! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama