Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je to příběh o ženě, která jednoho nedělního rána zmizí. Jmenuje se Betty a její zmizení je záhadné a tajemné. Utekla? I když Betty se svým manželstvím spokojená nebyla, by nikdy neopustila své dvě děti. Byla zavražděna? Není ani stopy po zápase ani nebylo nalezeno její tělo. Kdo by Betty zavraždil? Jak? A proč? Její milenec Frank v tom má jasno: Betty byla zavražděna. A všechno, jak se zdá, ukazuje na jejího manžela, který se zmizením své ženy podle všeho moc netrápí. Frank ho začne sledovat. Ale pravdou je... že je dost těžké dobrat se pravdy, která je skryta někde v hluboké rozporuplnosti tří postav, které všechno, co si myslíme, že víme, postaví na hlavu. (Filmbox)

(více)

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Evidentne vždy musí byť jeden debil vyšetrovateľ, ktorý je proste debil a robí všetky tieto debilné veci, aby znepríjemňoval život ostatným. A tak vie celkom pekne skurviť život nevinnému len preto, že chce mať uzatvorený prípad. Dobrá krimi, kde vy celý čas vidíte, čo sa stalo, ale chýbajú detaily, jak vám tak fízlom a to z toho robí zaujímavý snímok, kde až do záveru ste si nie istý. A vlastne ani potom nie. 3 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nevím jak moc je to přesně podle skutečné události tak hodnotím čistě jen film. Chlap má ženskou a dvě děcka to mu, ale nestačí tak má milenku a jeho ženská to zjistí tak si nabalí taky jiného chlapa. Pak zmizí a nikdo ji nemůže najít a konec. Problémy filmu z toho chlapa nemáte dobrý dojem je namyšlený a ničí důkazy. Její děcka ji od zmizení vzpomenou tak možná jednou asi ji měly opravdu rádi. Pak tu máte jeho milence , který naopak vypadá , že má o ni starost , aby jsme na konci zjistily, že dělá to samé a zatajuje informace a na závěr malou holku, která si náhodou na něco vzpomene , aby byl plot twist , který stejně ani není . Tak, že máme 3 teorie Teorie 1 zabil ji manžel jelikož mu zahýbala podle filmu nejvíce reálná  Teorie 2 zabil ji milenec  jelikož nechtěla opustit manžela a děti  Teorie 3 utekla někam pryč a žije pod jiným jménem. P.s. chtěla vědět s kým jí její chlap zahýbá a v té jeho restauraci pracovaly jen 2 ženské přičemž jedna skončila to bylo tak těžké to zjistit? 40 procent ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příště dostane další film ,který se mi dostane pod ruce a bude mít neuzavřený konec,flastr odpadu. Nevím na co se to točí. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

30% — Asi bych hodnotil o něco lépe, nebýt toho naprosto dementního konce, kdy se ani nedozvíme, jak to vlastně se zmizelou ženou bylo. Vůbec nechápu, proč byl film natočen. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Francúzska krimi o žene, ktorá zmizne v jeden deň a jej manžel začne po nej pátrať a medzitým vo filme je poukázané o jej bočných záujmoch 2* ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Televízna adaptácia prípadu pátrania po zmiznutej žene, ktorá je dodnes nezvestná. Trochu to aj tak vypadalo, ako by to mala byť nejaká kampaň k jej vypátraniu. Príbeh slušne rozpracovaný, zrejme na motívy autenticity vyšetrovania. Pre úroveň TV hodnoverne rozpracované a režijne prijateľné so slušným béčkovým hereckým obsadením, ale z kinematografického hľadiska kvality neplnohodnotné. ()

Reklama

Reklama