Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Matteo je nadaný herec, ale pořád se mu nedaří. Pokaždé přijde někdo rychlejší, ukecanější, nebo je to prostě něčí synovec, a dostane roli, o které snil Max. Čím větší je role, tím tvrdší je konkurence a tím vyšší jsou sázky. Poctivá soutěž už neplatí. Jediné, co mu zbývá, je odpálit konkurenci! Max to skutečně udělá. A to doslova! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zlom vaz herecký gigolo. Být druhým na castingu pořádně naštve, proto hlavní hrdina bere příležitost do vlastních rukou. Jenže v patách má neoblomnou policii. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá blbina bez akce, bez ničeho. Občas strašná hudba, nesympatický mamlásek v hlavní roli, stejně jako jeho partnerka. Dokoukal jsem to jen ze zvědavosti, ale po čtyřiceti minutách nudy jsem u toho hrál karty. Ale přece jen dávám něco za to, že ve mně film vyvolal zvědavost a za ztvárnění proměny člověka, respektive jeho charakteru. Konkrétně jak někomu sláva stoupá moc do hlavy. 201209168847/9339 ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Úchvatný snímek s atraktivním obsazením. Vynikající emocionální hra Cassiniho dostává rozměr a životnost hrdinovi, který musí spadnout do bahna, aby se dostal na vrchol.. Zábavný a dramatický snímek vypráví příběh o tom, co se stává, když se životní sen ne a ne splnit. U mě dobrý **** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama