Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jill (Bethany Orr) žárlí na svou hubenou spolubydlící Jennifer (Mary Loveless), proto se pomocí bulimie pokouší vyrovnat její váze. Jejich vztah začíná být čím dál více napjatý, když Jennifer zesměšňuje problémy Jill. Aby překonala nenávist, Jill řetězy připoutá Jennifer ke stěně, kde si ji dobírá jídlem. (noelcoward73)

Recenze (3)

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný film,možná tím,že je špatně prezentován určitým fetišem,který až tak ve filmech u nás vidět není,ale opravdu v tom zábavu nehledejte. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Dokážu snést opravdu to nejbrutálnější mučení, znásilňování a podobné zvrhlosti, ale to co se odehrává tady, to tedy nedávám. Není žádné tajemství, že existují stovky druhů fetišů na vše možné i nemožné a konkrétně tohle se zaměřuje na ,,food fetish". Takže uvidíte detailní záběry rozmělněného jídla v ústech, na těle, po zemi, no zkrátka všude a můžu zaručit, že je to opravdu nechutné. Příběh to nemá absolutně žádný a hraje to hodně na psychiku. Obě herečky jsou dost hnusné a to tomu dodává ještě více na nechutnosti. Takže pokud se ve výše zmíněném nevyžíváte, velkým obloukem se tomuhle ,,filmu" vyhněte. Odpad dávat nechci, takže alespoň za nápad, který tu zřejmě ještě nebyl, nechám jednu hvězdu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nápad není až tak zlý, ale to celkové provedení mi vůbec nesedlo. Je to hodně psychologické, ne tolik explicitní, což nevadí, depresi z tohoto filmu můžete dostat i tak. Po nějaké době, asi tak po půl hodině, mě už vůbec nebavilo film sledovat a musel jsem se hodně přemáhat, abych ho dokoukal. Jednoduše mě přestal zajímat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama