Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Recenze (264)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka se vším všudy, která je sem tam k poblití a sem tam čerpá nejlepší fóry z jedničky. Sic jsem ji dokoukal, tak tomu alfa-dívčímu uskupení bych nejradši provrtal háky držkou a vytahal je do průvanu. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,455,765Tržby Celosvetovo $108,007,109 Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,505,226Tržby za predaj DVD v USA $2,677,419║ No otras, taký že som nedokázal ani dopozerať. Prízemný nulový humor, doslova čistý hnoj, humus, bez kúska nadhľadu, tento rok jednoznačne najhoršie pokračovanie. /0%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jak první díl, ale je vidět, že si to herci užili. Bavilo mě, jak to rezignuje na jakoukoliv logiku. Sousedi si tam neustále vzájemně lezou do baráků, nebo se s vážnejma ksichtama snažej dostat ze zamčený garáže pomocí airbagu. Chloe Moretz je opravdu vtipná a Zac Efron je tady fakt sympaťák. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLÁME JIM TO, CO UMĚJ DOSPĚLÍ NEJLÍP – PŘEKAZÍME JIM ZÁBAVU!“… /// Mac a Kelly mají nový sousedy – týnejdžerský žáby, co založily pařící sesterstvo. Sousedská válka může začít… V mým věku mě už krvavý tampóny naházený do vobejváku nerozesmějou. Jedná se o přehlídku nechutností, trapáren, kreténskýho chování či skutků hodnejch Darwinovy ceny. Vlastně jsem nic jinýho ani neměl čekat. Bejt puberťák… tak se vobejmu s vostatníma puberťákama, páč bysme (asi?) cákali blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanti mě vždycky rozpláčou (miminka i puberťáci). 2.) Místo plyšáka dáváme faganovi umělýho ptáka (na hraní debile… ty vole ty seš drsnej…). 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distributor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 3,416 // Otvárací Víkend v USA: $21,760,405 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemné a svěží pokračování. Rogen/ Efron poslední dobou zklamou málokdy, žánr komedie jim velmi sluší a k tomu si připočtu dav šťavnatých ženských, drsný humor a úžasnou zábavu. Sequel zválcoval prvotní díl. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Strašne rýchlo to uteká, však?“ Jednotka ma nebavila. Dvojka je lepšia. Plno dobrých  dialógov a hlášok („Prejdem sa po moste a idem domov.“), postavy sympatickejšie než minule a páčilo sa mi, že je z toho od istého bodu tímovka a nie osamotený boj manželského páru. Nepriateľ je tentokrát silnejší, lebo všetci vieme, že na svete nie je nič horšie, než skupina puberťáčok. Prítomnosť Kelseyho Grammera som nepochopil, ale nevadí, hlavne, že to pochopil on. Dole klobúk za viacero odvážnych nápadov (striptíz s nie úplne plánovanou koncovkou). Veľa vtipov funguje (Austrália, varenie vajíčok, scary psycho klaun, dvere do garáže, masová panická hrôza v zamestnaní z použitia airbagov). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka, o něco slabší sranda a story na stejný brdo. Pár gagů debiláckýho humoru (jak to mám rád) zaboduje, Rogen-Efron baví, ale patosu bylo moc, rozhovory pipek jsem moc nedával a hlavně - slova "sexist" a toho č*ráckýho podtónu silných nezávislých žen ruku v ruce se současnou přeháněnou LGBT propagandou... tu bylo trochu příliš. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trapný, nevtipný, ubohý, nelogický a fekální, leckterý divák by se mohl pohoršit, já ne! Je to zkrátka ten nejvíc ambiciózní film, ve kterém může hrát Seth Rogen. Pokud to porovnám například s Centrální demencí ze stejného roku, to házení krvavých tampónů na barák sousedů a následné rozebírání situace s "kolemjdoucím", že ta krev nebyla umělá, ale origoš přímo z kundy, to mě bavilo o krapánek víc. Víc krvavých tampónů pro všechny, víc hoven v obýváku sousedů, víc blití do huby partnera při šukání v poloze "na koníčka", víc vtipů o černých pérech. Retard mého ražení občas potřebuje podobnou intelektuální nálož, aby se odreagoval. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi líbila o fous víc než jednička. Feministická notička, Efron jako politováníhodný nedospělý frustrát, kterému ujíždí vlak, a razie černošských policjatů, kteří měří zadrženým dvojím metrem, to vše bylo fajn. "KLAUN NÁS OSRAL!" ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co umí rodiče nejlíp? Zabránit mladým, aby se bavili.. Stoller vyluhoval, co se dalo, včetně patálií kolem airbagové trampolíny a vzniknuvší situace sousedské guerillové války usadil na sinusoidu humoru. Krádež trávy při Beastie Boys, razie černých poldů či Garage Break drží křivku nahoře, dildo logranda a tampónový útok ji zase tlačí dolů, kolem nuly se pohybuje Rogen. I když je to nesmyslná hovadina, nutno ocenit, že oproti jedničce přinesl ten emancipační tón jistou dávku vyspělosti. P.S.: V poslední době mi připadá, že se Efron svléká ve svých filmech víc než Will Ferrell. Sice se snaží absenci kočkodaní srsti na trupu nahradit vyrýsovaným svalstvem, ale v tomhle kalokagathia duelu to má marné.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podstatně více snesitelnější než jednička. Jako party film s podnapilými kámoši ideální, samostatně už poněkud horší. Ovšem ačkoliv valná většina vtipů je opět prvoplánová a toho nejjednoduššího zrna, někdy se přecijen povedlo Rogenovi a spol trefit. Jo a Rose Byrne v téhle roli i nadále nesnášim...6/10 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě že se to neslo v podobném duchu jako jednička, ale i přesto to dokázalo pobavit a své ovoce to sklidilo. Co člověk očekává, to se mu dostane, žádné překvápko se zde nekoná a je jasné, že snímek je hlavně pro pobavení. Nic hlubšího v tom není. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování komediální pecky rozhodně nezklamalo, ale jak už se dalo tušit podle trailerů, tak se jedná do velké míry o recyklování úspěšného prvního filmu, takže si opět zopákneme například vtípek z airbagem. Naštěstí můj oblíbenec Seth to svými kreacemi táhne víc než dostatečně, takže jsem se pořád bavil celkem obstojně a Chloe jako správně zkažená holka rozhodně nezklamala a vytvořuje k Rogenovi dobrý protipól. Takže jednička zůstává nepřekonaná a téma už je vycucnuté dostatečně, takže tohle je celkem fajnová dvojka, ale Sousedy 3 už prosím radši ne. To už by bylo vaření z vody.65% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samý jako jednička, akorát s buchtama. Nečekal sem žádný zázraky a v rámci možností žánru jsem celkem spokojenej. Rogen je naštěstí pořád ten stejnej magor, kterej vypotí po dvou trapnejch fórech jeden povedenej. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes pár solidních fórků, úrovně Jedničky nedosahuje. Máme zde samozřejmě ještě více postav než minule, ale holky prostě takovej bugr jako chlapi nedělají. Navíc mě tohle pokračování přišlo spíše vychtěné, nesedlo mě že z postavy Dave Franca udělali homosexuála. Chtělo to podstatně více scén pro duo Seth/Zac. 50% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování sousedů mě vůbec nebavilo, už to nebylo ono a bylo to vlastně téměř to samé dokola, jako v jedničce. Účinkování Chloë potěšilo, i když má rozhodně navíc a v této roli se mi moc nelíbila. ()

Reklama

Reklama