Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

silentname 

všechny recenze uživatele

A keď už sme videli prvý film, tka si môžeme niečo povedať aj o tohtoročnom pokračovaní. Mám pocit, že rovnako ako v prvom filme je aj v druhom dostatočný počet dobrých momentov, ktoré ho vedia ťahať a aspoň je to komédia, ktorá má nejakú pointu a celkom to funguje. Seth Rogen a Rose Byrne sú stále vynikajúci a rovnako super je aj zábava, ktorú prináša Zac Efron. Musím povedať, že tento chalan ma poslednej dobe skutočne vie pobaviť a je vidno na ňom, že nie je len hviezdička od Disney, ktorá sa nikam neposunie. Chloe Grace Moretz je v pohode a musím povedať aj fakt, že myšlienka sesterstva nie je podľa mňa úplne zlá. Akurát keby to skutočne neubližovalo druhým, ktorí môžu mať na krku skutočné problémy. Je asi pravda, že v tomto filme sa dali veci riešiť jednoduchšie než spôsobom, ktorí si vybrali naši hrdinovia, ale to je už ich vec ako budú riešiť svoje starosti. Opätovne som sa pobavil, takže znovu hovorím, zabavte sa aj vy. Hodnotenie: B- ()

venison 

všechny recenze uživatele

První "Sousedi" se mi příliš nelíbili.. Nejsem zrovna fandou Zaca Efrona, tak jsem si naivně myslela, že výměnou "hlavního padoucha" za Chloë Grace Moretz se úroveň trošku pozvedne. Moje očekávání však naplněno nebylo a hromada trapného a vulgárního humoru, nesmyslný scénář, hluchá místa a stupidní zábava zůstala zachována.. Musím podotknout, že Seth Roghen mi ve filmech většinou nevadí.. Takhle si zábavu moc nepředstavuji - spíše mě to otravovalo a nudilo.. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Až na pár vtipných momentů vcelku průměrná komedie, která nepřekvapí ničím novým, protože všechno už někde bylo. Na druhou stranu svižně odsýpá, má příjemné herecké obsazení a je dobře natočená. Občas ale působí až rodinnou podívanou, což si samozřejmě nerozumí s množstvím vulgarit, takže nevím, co si o tom myslet. Klidně to mohlo bejt ještě o něco "hustější". Seth Rogen dělá v podstatě všechen dobrej humor, ale sám to nemá šanci utáhnout. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla trošku přitažená za vlasy,ale byla zároveň celkem fajn a vtipná.Dvojka je oproti tomu neskutečně ukřičená,otravná a hloupá.Ne snad že bych čekal že se hlavní postavy budou chovat logicky a racionálně,ale tady už je to prostě moc.Pár vtipů tu sice je výborných,ale bohužel nedokáží zachránit tu bídu a nudu okolo...40% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena nemám rád a přesně vím proč. Hraje totiž výhradně ve filmech kde se ani ne po 3 minutách (slovy TŘECH minutách) od začátku, prdělo, zvracelo, krkalo, kadilo a dítě si hrálo s vibrátorem... Chápu, že existují i lidé kteří se mohou potrhat smíchy, když si někdo nahlas uprdne (třeba ve výtahu nebo u stolu). Pokud ale na tomto humoru (pouze tomto humoru) je stavěn celý film a to kadencí rozstřikovače močůvky v rukou velkopěstitele hrachu, říkám nikdy více a lituji že jsem viděl... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)
  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama