Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o životě, lásce a náhodě. Opuštěná svým přítelem, Renata, nejstarší dcera italsko-americké rodiny, se zamiluje do Sama, drsného a působivě okouzlující obchodníka... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa zaoberá silou prijatia, lásky, mágie a čo to znamená byť nažive a ľudsky. Sam je nad vecou, ​​hlasný a vyčerpávajúci. Napriek tomu je film rovnako vyvážený, pokiaľ ide o prejavovanie jeho mnohých láskavostí Renate a celej jej rodine; jeho štedrosť, láska k nej a pýcha, že ho miluje. Ich láska je zvláštna a nevysvetliteľná, a napriek tomu sa navzájom dopĺňajú nedefinovateľným spôsobom, ktorý zosobňuje tajomstvo lásky. 6/10 ()

Reklama

RomanT 

všechny recenze uživatele

Málo známý Hallströmův film na téma všecho moc škodí - i optimismu a energie. Vzpomněl jsem si na něj v souvislosti s Uspěchaným můžem, ve kterém si Delon zahrál magora, kterého jen tak asi nepotkáte. Zato na Dreyfussova Estonce můžete s mnohem větší pravděpodobností narazit i v reálném životě. Zprvu sympatický chlapík, ale po nějaké době zjistíte, že energii, kterou ze sebe zdánlivě srší, ve skutečnosti odčerpává. Škoda, zasloužilo by si lepší zpracování. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama