Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenny se vyhýbá Estheřiným pokusům o sblížení, čímž překazí Voiellovy vytrvalé plány sesadit ho kvůli sexuálnímu skandálu. Lenny vyjeví, že už zná jeho tajemství každého z nich, včetně Voiella, Gutierreze a Tomassa. Dorazí papežská tiára a Lenny konečně pronese řeč ke kardinálům. (Filmbox)

Recenze (10)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Od tejto chvíle slovo kompromis zmizne z nášho slovníčka. Keď sa Ježiš nechal pribiť na kríž, tiež nerobil kompromisy." Na pápeža sa chystá mediálna poprava a on si, ako každý pápež pred ním, potrebuje ešte naposledy užiť slobodu. K tomu pár flashbackov. Už to nie je tá pecka, ako v prvých dvoch dieloch, konzistentná atmosféra a Jude Law to na 80% sami nevytiahnu. Každopádne, konečne skočil. Modrí vedia. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ide o skvelú časť ktorá má v sebe toľko odhalení, že by to mohlo byť pokojne aj finále série, ale nie je. Pokusy o škandál s Pápežom nevyšli. Minulosť má čistú a ani zvádzanie Esther sa nevydarilo a keďže sa celá blamáž veľmi rýchlo odhalila.. Pápež zúri. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku se to trochu topilo samo v sobě. Ony ty flashbacky tady úplně dobře nefungují (zatím). Když se to však zaměří na otázky víry či související politiku, tak je to jiná káva (tolerance a kompromis z Vatikánu odešli...kéž by to byla realita). 83%. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Esther, I love God because it is so painful to love human beings. I love a God that never leaves or that always leaves me. God, the absence of God... Always reassuring and definitive. I am a priest, I have renounced my fellow man, my fellow women, because I don't want to suffer, because I'm incapable of withstanding the heartbreak of love, because I'm unhappy, like all priests. It would be wonderful to love you the way you want to be loved, but it's not possible. Because I am not a man. I am a coward. Like all priests." ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fiktivní Pius XIII. v tiáře - tak to se Sorrentinovi fakt povedlo : 5 * a 89 % .Tu skutečnou trojkorunu přestal používat už Jan XXIII. /v úřadu 1958-1963/ a jeho nástupce Pavel VI. /1963-1978/ ji už r. 1965 prodal do muzea do USA. Mimochodem tento katolický papež už v r. 1964 (tj. 910 let od Velkého rozkolu z r. 1054) začal usmiřování s pravoslavím, hlavně s Ekumenickým patriarchátem v Konstantinopoli=Istanbulu, v jehož čele tehdy byl patriarcha Athenagoras . ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa vlečieee...Flashbacky odkrývajú pozadie jeho správania. Pápež sa prehlásil za silnejšieho politika ako je Vojelo, ktorý na neho chystal hnusnú búdu...To sa mi rátalo ako mu to vytmavil. Oživenie nastalo hudbou I am sexy od LMFAO no a potom veľká prča, keď Vojelo musel bozkávať nohy pápeža. Zjavne si to vychutnal. Postupne a dejovo veľmi pomaly to ide dopredu. ()

Reklama

Reklama